D-Link IP-overvåkningskameraer

Pressemelding fra D-Link 31 oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer seks nye overvåkningskameraer for bedrifter

Markedet for IP-overvåkning vokste raskt i fjor, og man antar at dette markedet kommer til å bli større enn markedet for analogt utstyr allerede i 2014. D-Link utvider nå sitt sortiment med seks nye HD-kameraer, og kan dermed tilby et komplett IP-overvåkningssortiment med både HD- og megapikselkameraer.

De tre kameraene DCS-2130, DCS-2210 og DCS-2230 er rettet mot små og mellomstore bedrifter som har behov for et funksjonsrikt IP-overvåkningskamera som er enkelt å installere og har en overkommelig pris. De tre andre kameraene, DCS-6112, DCS-6113 og DCS-6616, henvender seg først og fremst til større bedrifter som trenger overvåkningsløsninger med mange funksjoner.

De tre førstnevnte kameraene, DCS-2130, DCS-2210 og DCS-2230, er små og prisgunstige kameraer som er enkle å installere og har innovative funksjoner som ePTZ, objektmaskering og støtte for toveislyd. D-Link er én av få leverandører som for tiden kan tilby ePTZ (Electronic Pan Tilt Zoom) i kameraene sine. Denne funksjonen gjør det mulig for brukeren å få nærbilder av et bestemt område kun ved å klikke på videostrømmen i nettleseren (i stedet for å måtte flytte kameraet fysisk), noe som gjør at man ikke trenger like mange kameraer som man ville ha behøvd uten denne funksjonen. Toveislyd gjør det dessuten mulig for administratorer å kommunisere med personer som befinner seg i nærheten av kameraene og slå alarm når et potensielt sikkerhetsbrudd blir oppdaget.

For større bedrifter og andre som har behov for mer avansert overvåkning lanseres tre megapikselkameraer til innendørs bruk. DCS-6112 og DCS-6113 har full HD-oppløsning, mens DCS-6616 er et ”dag og natt”-kamera som har IR-filter og innebygd IR-LED for å også kunne håndtere mørke omgivelser.

Som et tillegg til faste domekameraer lanseres også DCS-6616, som kan monteres i taket og har funksjoner som panorering, tilting og zoom. Kameraet har også et bevegelsesområde på 360 grader, noe som er en fordel når man skal overvåke større områder med for eksempel flere inngangsdører.

Alle de nye kameraene leveres med videokomprimering i sanntid med kodekene H.264, MPEG-4 og MJPEG.

- IP-overvåkning er et viktig marked for D-Link, og disse lanseringene realiserer vårt mål om å kunne tilby kundene våre bransjens største og mest moderne utvalg. D-Link skal ha den rette løsningen – uansett om man er en liten bedrift som trenger et prisgunstig kamera for å holde kontoret trygt, eller man er en stor virksomhet som trenger et nettverk av faste kameraer på flere steder, sier Magnus Cederäng, som er produktsjef i D-Link.

Sammen med alle sine kameraer leverer D-Link kostnadsfritt programvaren D-ViewCam, som sørger for enkel installasjon. D-ViewCam har også en rekke andre funksjoner, deriblant e-postvarsling som opplyser administratorer om mistenkelige eller uvanlige aktiviteter i kameraets omgivelser.

Alle kameraene er allerede tilgjengelige for salg.

Veiledende utsalgspriser (ekskl. mva.):

Til toppen