D-Link Wireless N Router DIR-645

Pressemelding fra D-Link 27. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer nå en trådløs ruter med intelligent SmartBeam-teknologi som gir overlegen dekning og ytelse til alle dine trådløse enheter. 

DIR-645 passer perfekt for deg som streamer film i HD-kvalitet eller spiller onlinespill, da dette krever en stabil tilkobling. Ruteren er også ideell for deg som bor i byen, hvor andre trådløse enheter kan skape forstyrrelser og gi vanlige rutere et dårligere signal.

Ruteren gir deg hastigheten til et fast nettverk og friheten til et trådløst nettverk, og de innebygde antennene gir deg en merkbart bedre trådløs dekning, siden signalet rettes direkte mot tilkoblede enheter.

- Vi i D-Link liker å tøye grenser for å gi forbrukerne en best mulig trådløs opplevelse, og vi lanserer derfor en intelligent ruter som identifiserer trådløse enheter og gir et bedre signal. Det betyr at forbrukerne nå kan få glede av avansert teknologi som tidligere bare har vært tilgjengelig for virksomheter, sier Marco Stenvall, som er produktsjef i D-Link.

DIR-645 har portbasert QoS (Quality of Service), hvilket betyr at ruteren kan prioritere nettverkstrafikk på hver port. QoS er særlig praktisk når man vil prioritere visse typer nettverkstrafikk (for eksempel IP-telefoni, streaming og spilling) foran mindre viktig datatrafikk.

Den nye ruteren er også utstyrt med D-Links SharePort Plus-teknologi, som gjør at den kan kobles direkte til printere eller eksterne harddisker, som deretter kan deles mellom andre PC-er i nettverket. DIR-645 er også klargjort for den nye Internett-standarden IPv6.

Funksjoner og egenskaper:

Pris og tilgjengelighet

DIR-645 blir tilgjengelig for salg i slutten av september, og anbefalt utsalgspris er 699 kroner.

Til toppen