DEMONSTRERTE HELE KAMERAUTVALGET

– Det viktigste for oss er å vise frem kameraene, både kompakt og speil.

Det sier produktspesialisti Nikon, Vegard Berg, som var fullt opptatt av å vise nyhetene for de som besøkte messen. ”I am professional” var slagordet Nikon brukte på messen for å vise det de mente var kameraenes kvalitetsnivå.

– P7000 og D7000 er de viktigste produktene for oss. Dette er første gang vi viser D7000 på en messe i Norge. Vi hadde demonstrasjonsdager før jul hos handlere i Oslo, men her får vi vist produktene for et større publikum, sier Berg.

Nikon deltok også på fotomessen i fjor og syntes den var den beste i Norge innen sin bransje så langt. Han ventet enda mer av årets messe. Etter hans mening er den blitt bedre markedsført enn den forrige og var veldig fornøyd med forarbeidet. Berg la vekt på at messearrangøren har fått lang erfaring med fotomessen etter at den har blitt arrangert i Stockholm og Gøteborg. Etter hans mening har den norske messen fått enda bedre besøk enn tilsvarende arrangementer i Sverige.

Nikon benyttet anledningen til å vise hele produktutvalget av kompaktkameraer og i tillegg kikkerter. P7000-kameraet har fått en oppgradering etter lanseringen. Det har gjort at prosessoren har større hastighet og lagringen av bildet går langt raskere enn da kameraet ble lansert.

– Dette gikk særlig utover evnen til å ta serieopptak. Her har det skjedd store forbedringer, sier Berg.

Powered by Labrador CMS