DVD med 1 terrabyte minne

Hos Hitachi var det HD-skjermer og DVD med harddisk. Prestisjemodellen hadde 1 terrabyte!

Hitachi satser primært på bildeproduktene for lyd, bilde og data i det nordiske markedet.

– Vi leverer nå HD Ready-skjermer i alle store modeller, sier produktsjef Kenneth Bergman i Hitachi Europe AB. Hitachis store LCD-modeller er på 32 og 37 tommer, mens det er plasma fra 42 tommer. Ny er en 55-tommer plasma. 7200-serien fortsetter, og fra september har den nye 6000-serien vært i handelen.

DVD med 1 TB harddisk

Hitachi ville markere seg skikkelig med DVD-spillere på IFA. I grunnsortimentet er det en DVD / VHS-kombinasjon, mens det er tre DVD-opptakere med harddisk.. HD-kapasiteten er 80, 160 og 250 GB. I tillegg viste den japanske produsenten opp en modell med to sammenkoplede harddisker med kapasitet 500 GB hver. Det gir et datalager på 1 terrabyte (!).

Hitachi satset stort på projektorer, og på IFA var PJTX200 den store nyheten, en projektor med 1300 ANSI lumen og kontrastforhold 500:1. Prisen er om lagf 20.000 kroner i markedet. Modell 100 i samme serie fortsetter i markedet.

DVD videokameraer

Hitachi var først i markedet med digitale videokameraer basert på mini DVD-plate (8 cm). På det nordiske markedet er det nå fire modeller av denne typen. Opptaksformatet er slik at platene kan spilles direkte av i en DVD-spiller. For kopiering til DVD-opptaker eller overspilling til TV med digitalinngang har de nye kameraene HDMI interface.

–Hva så med lydproduktene?

– Vi kommer i fortsettelsen ikke til å ha audioprodukter i det nordiske markedet, slår Bergen fast.

Hitachis projektor PTJX200 med 1300 ANSI lumen og kontrastforhold 500:1 vil koste om lag 20.000 kroner når den kommer i markedet.
Til toppen