Electrolux UltraOne

Pressemelding fra Electrolux 28. april 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Chocolate Brown er årets støversugerhit!

Chocolate Brown forventes å bli årets fargehit for både biler, mote og støvsugere. Electrolux lanserer nå en sprek ny fargekolleksjon for ”best i test” modellen UltraOne. Foruten sesongens ”Hero Color”, Chocolate Brown, kommer den nye UltraOne støvsugeren også i Red, Deep Blue, Ice White, Antique Grey, Clear Blue, og Cassis.

UltraOne er Electrolux’ premium støvsuger. Den har blitt kåret til markedets beste støvsuger gjennom flere uavhengige forbrukertester, også i Norge. Dette er ikke bare et resultat av avansert ingeniørkunst, men også på bakgrunn av støvsugerens trendy design.

Da UltraOne første gang ble introdusert i 2009, var kobber den definerende "Icon Color”, og var i tråd med de siste trendene innenfor, bil, mote og interiør. Denne sesongen's Chocolate Brown er utviklet etter designteamets utallige besøk til verdens mest berømte moteshow, interiør- og bilutstillinger.

– Fashion, biler og interiør er designmessig en stor inspirasjonskilde. UltraOne har slående linjer som gir sterke assosiasjoner til styrke og energi. Vi ønsket å fremheve det kraftfulle uttrykket ved å tillegge en dristig ny fargepalett for den nye kolleksjonen, sier produktsjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

Alle de nye fargene kommer i metallic. Selv om fargevalget gir assosiasjoner til ny teknologi, formidler den også en myk og moderne kvalitet. Lignende farger forventes brukt i denne sesongens mote, kosmetikk, og biler. Hvem sa at en støvsuger ikke kan være trendy?

– Brown Metallic føles veldig riktig som årets Icon Color. En ny detalj fra den forrige kolleksjonen er også et skalaliknende karbonfibermønster som bidrar til å styrke inntrykket av en kraftfull støvsuger. Satt sammen med de nye fargene tror vi dette passer til en topptestet støvsuger som UltraOne, sier Lorentzen.

Den nye UltraOne fargekolleksjonen er tilgjengelig i norske butikker til en veiledende utsalgspris fra NOK 2999,-

For å lese mer om utviklingen av UltraOne, klikk her:

Til toppen