Bjørn Ståle Bratsberg og Christoffer Hamer viser TV-bordetCabinet Black i sort glass. Bredde 130 cm. Pris: 8.000,-

ENKLERE TV-BORD

– I år er utformingen av TV-bord enklere enn før. I tillegg har vi fått stativer som tar liten gulvplass.

Det sier Christoffer Hamer, daglig leder hos Temptech AS Norway.

– Bordene er blitt enklere. Vi ser at TV-apparatene stadig blir tynnere, derfor krever de mindre plass. Det har også ført til at vi har fått smarte stativer som tar liten plass på gulvet, sier han.

Stål og sort er fortsatt toneangivende når det gjelder farger på TV-bord fra merke Sonorous hos Temptech. Hvitt er det lite av. Stativene fra Sonorous har fast høyde men kommer i flere farger, slik at de kan tilpasses interiøret.

Hvert år besøker ledere fra Sonorous det norske Temptech-selskapet. Hamer forteller at de påvirker konstruktørene til å lage bordvarianter tilpasset smaken hos norske kjøpere.

– Har det skjedd noe med prisnivået?

– Nei, ikke vesentlig. Fortsatt er en del av bordmodellene ganske rimelige, mens andre er veldig dyre. Med den prisutviklingen vi nå har på TV, kan jo et TV-bord koste langt mer enn TV-apparatet, slår Hamer fast.

Som eksempel på volumselger tar Hamer frem et TV-bord med hjul i glass og aluminium. Dette er bord som koster under 1.000 kroner.

Distribusjonen av Sonorous TV-bord går gjennom de samme kanalene som tidligere, men Hamer forteller at Temptech har fått en skandinavisk distribusjonsavtale med Expert på vinskap og isbitmaskiner. På vinskap er også Komplett en stor kunde.

Christoffer Hamer fra Temptech viser de nye TV-stativene av merket Sonorous. Modellen heter TPL2700. Fot i hvitt, sort, rødt eller grønt.Pris: 4.000,-. Foto: Erik Andersen.
Til toppen