Epson EcoTank-skriverserie

Pressemelding fra Epson 1. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Si farvel til blekkpatroner med Epson

Ikke behov for blekkpatroner. To års forbruk av blekk inkludert og svært lave utskriftskostnader. EcoTank er de mest kostnadsbesparende skriverne til nå.

Epsons nye, brukervennlige EcoTank-skriverserie reduserer utskriftskostnaden per side vesentlig: To års forbruk av blekk er inkludert i pakken og det er ingen skjulte kostnader. De fem nye skriverne er utviklet for hjemmebruk, hjemmekontorer og små kontorer hvor rimelige utskrifter er førsteprioritet, og har blekktanker som kan fylles opp slik at behovet for blekkpatroner forsvinner. Selv om hovedfokus er rimelige utskrifter, har skriverne likevel Epsons Micro Piezo-teknologi, som gir skarpe, tydelige og nøyaktige utskrifter.

- De nye EcoTank-skriverne byr ikke på noen overraskelser. Den store mengden blekk som leveres med hver modell innebærer at skriverne trenger svært lite vedlikehold de første to årene. Etter det har brukerne selv sett verdien av den store, kostnadseffektive utskriftskapasiteten, som gir gjennomsnittlige besparelser på 70 prosent. ET-4550 har kapasitet til tosidig utskrift, og kan skrive ut imponerende 11 000 sider uten behov for påfyll av blekk. Påfyllsflasker med blekk er svært rimelige, noe som gjør utskriftene enda billigere, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

EcoTank-serien, avhengig av modell, inneholder avanserte funksjoner som tosidig utskrift, A3-utskrift, SD-kortspor, faks, skanning, Wi-Fi og LCD-skjermer. Modellene ET-2500 og ET-2550 har funksjoner for utskrift, kopiering og skanning, og ET-4500 har i tillegg en faksfunksjon.

Alle de tre modellene kan skrive ut imponerende 4000 sider i svart og 6500 sider i farge. I ET-4550 er kapasiteten hele 11 000 sider i svart og farge. Det er mulig å skrive ut trådløst på alle skriverne ved hjelp av Epson iPrint-appen for smarttelefoner, og alle modellene har støtte for Epson Connect, noe som innebærer at de kan brukes sammen med en rekke Epson-utskriftsfunksjoner som fjernutskrift og e-postutskrift.

Den siste modellen i EcoTank-serien er spesialskriveren ET-14000, som fokuserer på rimelige A3-utskrifter, med en imponerende kapasitet på 7100 sider i svart og 5700 sider i farge.

ET-2500, ET-2550, ET-4500, ET-4550 og ET-14000 er tilgjengelige i september 2015, til anbefalte utsalgspriser på henholdsvis kr. 2466, kr. 2740, kr. 3653, kr. 4567 og kr. 5937 inkl. mva. Påfyllsflasker med blekk er tilgjengelige for kr. 99.

Powered by Labrador CMS