Fravenstre administrerende direktør StephanSteiniJapanPhotoNorge, avdelingslederRolfKjetilEggeiEurofotoog styreleder AtleHaugeiEurofoto.Foto:JapanPhoto.

EUROFOTO SOLGT TIL JAPAN PHOTO

Japan Photo kjøper Eurofoto. Produksjonen ved Eurofoto opprettholdes i Gloppen kommune.

– Japan Photo investerer med dette et betydelig beløp i å styrke og utvikle videre virksomheten til Eurofoto, sier administrerende direktør Stephan Stein i Japan Photo i en pressemelding.

Med oppkjøpet regner han med at Japan Photos omsetning i Norge og Sverige vil overstige en halv milliard kroner i inneværende år.

– Gjennom denne sammenslåingen beholdes arbeidsplassene i Eurofoto, og Japan Photo har fått tilgang til lokal produksjon i Norge som gir mange muligheter for å tilby spesialproduksjon og levere fotoprodukter enda raskere til sine kunder. Eurofoto vil også utvide varekatalogen til Japan Photo med spennende fotobaserte gaveartikler, sier styreleder Atle Hauge i Eurofoto AS i meldingen.

Eurofoto har cirka 22 ansatte og en årsomsetning på rundt 30 millioner kroner. Det er i følge pressemeldingen forventet at denne omsetningen vil mangedobles ved å blant annet at varekatalogen utvides med kamera og kamerautstyr til Eurofotos kunder, samtidig som Japan Photo får tilgang til et bredere kundegrunnlag.

STIAN SØNSTENG

Til toppen