Euronics med Tele2-avtale

- Avtalen med Tele2 gjør at vi får et enda bredere tilbud innenfor mobiltelefoni. For oss er dette en strategisk viktig avtale, og ikke minst et godt supplement til det allerede eksisterende mobiltilbudet.

Det ligger et stort uutnyttet potensial for Euronics innen mobiltelefoni, og dette har vi som målsetting å gjøre noe med i 2006. Vi regner med å ta en enda større del av markedet, sier administrerende direktør Kenneth Baltzersen (bildet), i en pressemelding.

Euronics har inngått en avtale som omfatter abonnementene Tele2 Mobil Pluss, Tele2 Mobil Bedrift og Tele2 Scratch. Baltzersen mener Euronics nå kan tilby et komplett sett mobiltjenester. For Tele2 betyr avtalen med Euronics en styrking av den geografiske distribusjonen, heter det i meldingen:

- Distribusjon og tilgjengelighet er viktig for at vi skal kunne utfordre duopolistene i telemarkedet. Avtalen med Euronics gjør at enda flere nordmenn får et bedre og mer variert utvalg når de skal velge mobiloperatør, sier administrerende direktør i Tele2 Henrik Müller-Hansen.

Elektrokjeden Euronics rapporterer om en vekst på nærmere 30 prosent i omsetningen i desember.

Til toppen