Nordisk kategoridirektør Morten Syversen (t.v.) i Elkjøp og salgsdirektør Per Jostein Ørslien i Dell under åpningen av Alienware-avdelingen ved Elkjøp Megastore Lørenskog. Foto: Dell

EUROPAS FØRSTE ALIENWARE-BUTIKK

Elkjøp Megastore Lørenskog har fått Europas første Alienware-butikk. Produktene har ikke vært tilgjengelig i fysiske butikker siden 2015.

Publisert

– Dette er det ultimate stedet for å ta og føle på produktene gamerne skal bruke timevis, og vi er veldig glade for at Elkjøp ga oss et klart og rungende «ja» med en gang jeg luftet ideen for dem, sier salgsdirektør for detaljhandel i Dell Technologies, Per Jostein Ørslien, i en pressemelding.

Den 24. september åpnet den 60 kvadratmeter store avdelingen, som skal vise de nyeste bærbare og stasjonære gaming-PC-ene til Alienware. Her kan brukerne sette seg ned og spille favorittspillene sine så lenge de vil, hver dag.

Butikk-i-butikken for Alienware ble åpnet ved Elkjøp Megastore Lørenskog 24. september. Foto: Dell.

– Dette skal være et levende område. Når det kommer nyheter og oppgraderinger vil maskinene her oppgraderes, sier Ørslien i pressemeldingen.

Gaming-produkter handler om mer enn bare å sette varene på hylla

Han har stor tro på det nye butikk-konseptet, og viser til at Elkjøps eksisterende gaming-avdelinger er hyppig besøkt av ungdommer som vil spille favorittspillene sine.

– Gaming-produkter handler om mer enn bare å sette varene på hylla, sier Ørslien.

I høst og vinter planlegges det arrangementer i Alienware-hjørnet hvor man kan treffe og spille med profesjonelle gamere og populære strømmere.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2019, som ble distribuert 9. oktober. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS