Jostein Pettersen (i stolen) er leder for Team Expert som reiser rundt og åpner nye butikker. Med på laget er blant annet sikkerhetssjef Georg Vedeler (f. v.), regional salgssjef Ronny Sundvall og etableringssjef Jon Halstenrud.

Experter på åpning av nye butikker

– Siden mange i Team Expert har vært med på dette før, vet vi hvilke fallgruver som ligger der.

Det sier Jostein Pettersen, som er leder for Team Expert. Dette er navnet på en gruppe Expert-ansatte som er involvert i forbindelse med åpningen av nye butikker.

– Hva betyr det i forbindelse med åpningen at det er med folk fra andre butikker?

– Denne gruppen Expert-ansatte sitter på en kompetanse som er helt avgjørende. Siden mange av dem har vært med på dette tidligere, vet de hvilke fallgruver som ligger der og hva det er viktig å passe på, sier Pettersen.

Team Expert er med på å bygge butikkene, og de er med på åpningsdagen.

– Dette er ressurspersoner med god faglig kompetanse og ikke minst rutine. I dag er 60-70 Expert-ansatte med i denne gruppen. Siden de til daglig arbeider i butikk, er det begrenset hvor ofte hver enkelt kan være med. I forbindelse med oppbygging og åpningsdagen her i Sørlandsparken, har det vært med 20 stykker fra Team Expert, sier Pettersen.

Han forteller at butikken er den største de har åpnet, ved siden av stormarkedet på Forus.

– Vi forventer omtrent den samme omsetning i Forus og Sørlandsparken. Kundestrømmen på åpningsdagen har vært vel så stor her som på Forus, sier Pettersen.

Expert Stormarked Sørlandsparken

Kvadratmeter butikk: 2.400

Kvadratmeter lager: 600

Årsverk: 18

Åpningsrekord

Expert Stormarked Sørlandsparken satte ny rekord i kjeden når det gjelder omsetning første salgsdag i ny butikk.

Til toppen