Administrerende direktør Pål Haugen i Grundig Norge ble hedret med Norges Vels medalje etter 35 år hos Grundig og overrakt et hedersdiplom av Grundigs toppsjef Murat Sahin. Foto: Bjørn Monsen.

FEIRET 35 ÅR I GRUNDIG

Administrerende direktør Pål Haugen har vært 35 år hos Grundig. Jubileet ble feiret med Norges Vels medalje og hedersbevisninger fra Grundigs tyrkiske eier.

Jubileet ble markert med kaker og kaffe hos Grundig i Ski, og Grundigs toppleder, Murat Sahin fra eierfirmaet Arcelik i Tyrkia hadde tatt turen for å hedre jubilanten. Han overrakte Haugen Norges Vels medalje for lang å tro tjeneste. I tillegg mottok Haugen en hedersbevisning i form av et diplom fra det tyrkiske konsernet.

Spennende utvikling

– Det viktigste er at denne tiden har vært spennende, og vi har vært gjennom en voldsom utvikling på alle områder. I dag går det veldig bra med Grundig. Vi opplever en positiv utvikling, selv om bransjen totalt har en nedgang, sier Haugen som 21. juni hadde vært ansatt i 35 år i selskapet.

I løpet av sin lange periode i bransjen har Pål Haugen også deltatt aktivt i bransjeorganisasjonenes styrer. Nå har han som kjent vervet som styreleder i Stiftelsen Elektronikkbransjen.

Til toppen