FIFA 12

Fifa 12 er årets spill.

En ny fysikkmotor (Player Impact Engine) har vært under utvikling i to år, og skal gjenskape det som skjer i den virkelige verden i samhandlingene på banen. Resultatet skal være naturlige og troverdige resultater, der spillerne har mer kontroll over ballen og kommer seg fortere etter taklinger dersom de ikke er så harde.

Fotballforståelsen i Fifa 12 skal ha blitt dypere og spillet mer utfordrende. Et nytt presisjonsdriblingssystem skal gi bedre kontroll over ballen. Forsvarsspillet er endret, posisjonering og avskjæring av pasninger er like viktig som taklinger.

Spillerne har fått en ny kunstig intelligens som gjør at de skal ta valg basert på egne ferdigheter, samtidig som de forstår styrkene og svakhetene til lagkameratene i ulike situasjoner. Grafikk og menyer er endret, man kan velge blant over 500 lisensierte klubber og mer enn 15.000 spillere. Pris fra 350,-

Nr. 2: Call of Duty: Modern Warfare 3

Actionspill utviklet av InfinityWard og Sledgehammer Games for Playstation 3, Xbox 360 og PC. Det tredje i ModernWarfare-serien og den åttende delen i Call ofDuty-serien. Førstepersonskytespillet tar utgangspunkt i en verden på kanten av utslettelse, der Makarov og hans terroristorganisasjon står bak ødeleggelse og kaos. Spilleren deltar i flere spesialenheter og har et arsenal avanserte våpen tilgjengelig. Single Player, Special Ops og Online Multiplayer.

Nr. 3: Battlefield 3

Førstepersonsskytespill utviklet av EA Digital Illusions CE for Windows, Playstation 3, Xbox 360 og IOS. Direkte oppfølger til Battlefield 2 (2005) og den ellevte utgaven i Battlefield-serien.

Frostbite 2 er navnet på den nye spillmotoren som skal gi uslåelig grafikk, fantastisk følelse av store omgivelser, kaos og ødeleggelser, dynamisk lyd og realistiske figuranimasjoner.I Battlefield 3 tar du på deg rollen som en elitesoldat i U.S. Marines i oppdrag for én- og flerspillverden over.

Årets spill

Fifa 12

335 stemmer   52 %

Call of Duty: Modern Warfare 3

173 stemmer   27 %

Battlefield 3

139 stemmer   21 %

Jury - årets spill

Ola Prestegard, Coop

Jon Cato Lorentzen, Aftenposten/spill.no

Erik Fossum, Dagbladet/pressfire.no

Christoffer Dybendahl, Elkjøp

Fredrik Hiorth, Expert

Juryen avgjorde hvilke produkter som var med i avstemmingen på nett.

Klikk på lenkene for å lese om de andre vinnerne:

Årets kompakte systemkamera

Årets kompaktkamera

Årets speilrefleks

Årets lydprodukt

Årets bildeprodukt

Årets dataprodukt

Årets tilbehør

Årets mobiltelefon

Årets småelektriske

Årets hvitevare

Årets film

Årets spill

Årets annonsør

Fifa 12 er årets spill.
Call of Duty: Modern Warfare 3
Battlefield 3
Til toppen