– Vi har planer om å åpne flere nye Sony Center i Norge og i Norden, sier markeds- og kommunikasjonssjef Ailin Andersen.

Flere Sony-butikker i storbyene

Det første Sony Center i Norge åpnet i Bergen i 2001, og siden da er det åpnet fire butikker. Den nyeste åpnet i Tromsø i mars.

Sony skal ikke eie disse butikkene selv. Det er en klar strategi at de skal drives av uavhengige handlere som selger Sonys multimedieprodukter.

– Felles for sentrene er at det har vært meget stor interesse fra publikum i forbindelse med åpningen, og salget har vært stort. Interessen har også gitt seg utslag i økt salg over tid for oss, sier markeds- og kommunikasjonssjef Ailin Andersen i Sony Norway.

Andersen opplyser at det er planlagt flere nye Sony Center. I Norden er det foreløpige målet 50, og i Norge er planene å åpne fire til fem nye butikker i løpet av et år.

– Disse forretningene skal ligge sentralt i store byer. Nå ser vi på Vestlandet og Midt Norge, men vi har også planer om å utvide antallet i Oslo-området, sier hun.

Sony Centrene skal ligge der det ferdes mye mennesker. Et typisk eksempel er butikken i Paleet i Karl Johans gate i Oslo.

– Her ønsker vi å vise frem hele produktspekteret vårt fra rimelige til produkter av høyeste klasse som forbrukeren kan oppleve og samtidig få god informasjon om, sier Andersen.

Til toppen