Det var stor entusiasme å spore for Askos kjøleskap, her representert fra venstre av Frank-Rune Gustavsen og Viggo Lobak i Gorenje. Foto: Tore Skaar

FORNUFTIG KJØLING FRA ASKO

Gorenje hadde på sin utstilling valgt å fokusere på kjøling fra Asko. – Kjøle- og fryseskap er i vinden som aldri før!

Det sier Viggo Lobak i Gorenje, som har Asko i sin portefølje. I den forbindelse stilte selskapet ut en av sine toppmodeller på dette området. Produktet har i følge Lobak en del unike egenskaper.

– En av de interessante funksjonene med dette produktet er fleksibiliteten for forbrukeren. Selv om skapet i utgangspunktet er utstyrt med en kjøle- og en frysedel, er det opp til brukeren selv hvordan denne skal konfigureres, sier Lobak.

Dette sammen med konstant sirkulasjon fjerner opp til 95 prosent av bakterier, mugg og dårlig lukt

Kunden kan velge å gjøre begge modulene i skapet til kjøling og velge bort frysedelen hvis de foretrekker det.

Negativt ladede ioner

Skapet følger også markedstrenden med å ha forskjellige soner med ulike kjøleegenskaper. I tillegg til dette mener Lobak at skapet har enda flere unike egenskaper.

– Vi benytter IonAir som en teknologi for å beskytte maten i skapet. Inni skapet sirkulerer vi negativt ladede ioner. Dette sammen med konstant sirkulasjon fjerner opp til 95 prosent av bakterier, mugg og dårlig lukt, ifølge Lobak.

– Sammen med et unikt sirkulasjonssystem i selve skapet, en følge av 14 ventilasjonsdyser, er det en kontinuerlig sirkulasjon i skapet. Dette hjelper til med å holde riktig temperatur og kjøling i de forskjellige sonene i skapet, understreker Lobak.

Stian Sønsteng i fagbladet Elektronikkbransjen intervjuer Thea Haukerud i Bose, som tok mot prisen for årets lydprodukt: hodetelefonen QC25.
Fra venstre Jan Røsholm (Elektronikkbransjen), Kenth Østdahl, Christian Hole, Stian Pettersen, Henning Kronstad og Thomas Antonsen (alle BSH).
Morten Stephanson i Nordisk Film tok mot prisen for årets film, Jul i Flåklypa, av Stian Sønsteng i fagbladet Elektronikkbransjen.
Fra venstre Trond Erik Jacobsen (Expert Haugesund), Kenneth Baltzersen (Euronics), Christian Hamer (Temptech), Edvard Lygre (BMH), Richard Hauffen (Yamaha) og Kirsti Berg (Euronics).
Hans Christian Andersen og Bernt Natvig i Neby Hifi Concept delte prisen for årets digitalradio, for Revo Superconnect og Geneva Model M.
Til toppen