MP3-spilleren Arhos 104 med 4 GB minne, 1,5 tommers fargeskjerm og mulighet til synkronisering med Windows Media Player 10. Spilleren kommer i tre farger: sølv, sort og rosa. Pris: 1.500,-

Fransk åpning når Archos satser p Norden

Franske Archos har ambisjoner om å selge godt av sin fjerde generasjon mediaspillere i Norden.

– Markedet er klart for mediaspillere, sier Stephan Vigedal.

Han er nyansatt i Archos, med kontor i Stockholm og ansvar for Norden.

– Vår fjerde generasjon mediaspillere tar et stort steg fremover. Archos har hele tiden vært teknologidrevet, og har som mål å ligge i forkant. Vi har nå fått et enhetlig design i alle produktene, som støtter dagens formater, sier Vigedal.

Produktutviklingen skjer ved hovedkontoret i Frankrike, og produksjonen foregår i Asia. Den typiske Archos-kunden er i følge Vigedal teknologiinteressert.

– Vår fjerde generasjon produkter gjør oss til en ledende leverandør av mediaspillere, det er ingen andre som har en slik bredde og så store skjermer som oss. Archos 604 kommer til å bli en storselger. I desember kommer en modell med innebygd WiFi og berøringspanel, som gjør det mulig å lese epost og surfe på nettet, sier Vigedal.

– I hvilke kanaler kommer Archos?

– Det finnes knapt Archos-produkter i handelen i Norge i dag. Nå kommer vi i de vanlige kanalene; på nett og i butikk. Vi kommer definitivt til å synes, og generasjon fire kommer i handelen i slutten av september.

Stephan Vigedal med Archos 504.
Archos 604 er en portabel mediespiller som kan gjøre opptak direkte fra TV. Minnet er 30GB, skjermen 4,3 tommer. Hodesett og futteral medfølger. Pris: 4.000,-
Til toppen