Informasjonsdirektør Øyvind Husby legger vekt på at oppkjøpet av Get vil bety fortgang av utberedelsen av digital-TV og nye tjenester i selskapets kabelnett.

Get får nye eiere

Kabel- og bredbåndsselskapet Get er solgt til det amerikanske selskapet Quadrangle for 5,8 milliarder kroner. Det melder Computerworld.

For et par år siden kjøpte britiske Candover selskapet for 3,6 milliarder. Dermed har Gets verdi steget mer enn to millliarder på den korte tiden.

I tillegg til Quadrangle beholder Candover en del i selskapet, og blir også GS Capital Partners medeier.

Daglig leder Gunnar Evensen er fornøyd med oppkjøpet. Han og de andre ansatte eier ifølge Finansavisen ti prosent i selskapet. Evensen legger vekt på at oppkjøpet ikke vil få praktiske konsekvenser for Gets kunder.

– Dette får ikke betydning for de ansatte eller for kundene. Vi får inn en ny sterk eiergruppering, noe som vil være positivt for alle. Planene og investeringene som er lagt for selskapet fortsetter fremover, sier informasjonsdirektør Øyvind Husby i Get til NA24.

Det nye investeringskonsortiet ledes av Quadrangle Capital Partners og GS Capital Partners. Candover beholder en mindre eierandel. I perioden Candover har eid selskapet, har Get satset mye hardere enn før på oppgradering av kabelnettet, slik at de nå kan tilby internett og digital-TV til langt flere av selskapets kunder. Dette får de nå godt betalt for i og med at selskapets verdi har økt så mye.

Til toppen