Gets HD-mottaker er forbredt for VOD og støtter fjernstyring over internett og telefon.

GET SATSER PÅ HD med nye kanaler og ny boks

Kabelselskapet Get lanserer nye HD-kanaler, og har flere spennende HD-tilbud på gang.

I tillegg til de nye kanalene tilbyr Get HD-kanalene Discovery HD (dokumentarer og naturprogrammer), Silver HD (film), Voom HD (underholdning) Luxe HD (t render og mote), Canal + Film HD og Canal + Sport HD.

TV er likevel ikke bare selve bildet (og lyden), fleksibilitet og funksjonalitet i mottakerboksen påvirker også tittegleden. Gets nye kabelmottaker lar deg se analog TV i alle uttak, digital-TV og ikke minst pause og ta opp HD-sendinger.

Den nye HD-PVR-en Get tilbyr har støtte for serieopptak (slik at alle episoder av favorittserien lagres automatisk) og sjangersøk på tvers av kanalene slik at det blir enkelt å få en oversikt over for eksempel kveldens filmtilbud. Den kan også fjernstyres fra nett eller mobiltelefon, en tjeneste som blir lansert i vår på www.getlive.no.

Gets fremtidige planer innebærer også en ”video-on-demand” (VOD) tjeneste i HD. Pilotprosjektet for dette startes opp med noen få tusen brukere i vår, men vil utvides i løpet av året. Med denne tjenesten får brukerne mulighet til selv å velge nedlastbart innhold i HD fra Gets servere, uavhengig av TV-kanalenes sendeskjema - i første omgang film og tv-serier.

Fagbladet Elektronikkbransjen nr.4/2008

Gets menysystem er foreløpig i vanlig oppløsning, forvent en oppgradering til HD-menyer om kort tid.
Programguiden gir deg en oversikt over kveldens sendinger, og lar deg velge hvilke du vil ta opp.
Til toppen