Denne digitale bilderammen fra Jobo på 15 tommer fungerer som et speil når den er avslått. Oppløsning på 1024 x 768 piksler. Pris: 3.600,-

GPS OG DIGITALT SKRYTEALBUM

Tyske Jobo viste sin nye foto-GPS på Photokina. Dette er en liten og lett enhet som festes i blitsskoen på kameraet, og registrerer posisjonen du sto da bildet ble tatt.

– Oppstartstiden er vesentlig raskere enn vi kjenner fra enkelte GPS-navigatører. Batteritiden er opptil flere måneder, avhengig av bruk. Prisen er cirka 1.600 kroner i butikk, og vi tror dette er et ypperlig produkt for avanserte amatører og folk som av ulike grunner har behov for å dokumentere bildene sine, sier Helge Rose i Aronsen AS – som leverer Jobo til det norske markedet.

Jobo er et gammelt og kjent merke i fotobransjen, først og fremst som leverandør av mørkeromsutstyr.

– Jobo har lykkes bra i å fornye seg og tilpasse seg den digitale tidsalderen, og de er blitt en stor aktører innen digitale bilderammer og bildebanker, sier Rose.

I sortimentet fra Jobo har Aronsen AS også et stort utvalg digitale bilderammer, fra tre til 15 tommer. Av disse fremhever Rose en foldbar og bærbar ramme med skinntrekk.

– Denne erstatter absolutt skrytealbumet vi kjenner fra gamle dager, sier Rose.

Helge Rose i Aronsen AS med photoGPS fra Jobo, samt deres fold- og bærbare digitale bilderamme PDX701 som koster 1.600 kroner.
Digital bilderamme på 15 tommer med utskiftbare rammer, 3 løse rammer medfølger. Oppløsning på 1024 x 768 piksler. Pris: 3.300,-
Til toppen