GREPA LEVER VIDERE

På Elektrofil ble produkter merket Hoover Grepa vist for første gang. I slutten av juni legges Grepa-fabrikken i Ørsta ned.

Han er nøkkelkundeansvarlig overfor Expert, og en av tre Grepa-ansatte som er med over i det nye selskapet.

Candy Group har eksklusive rettigheter til merkenavnet Grepa, både på produksjon og distribusjon av husholdningsapparater under merkenavnet Hoover Grepa. Sortimentet av Grepaprodukter i Norge er allerede i dag tilgjengelig under merkenavnet Hoover Grepa, med Candy Group som distributør. På selskapets nettsted går det frem at alle modeller produsert på Grepa-fabrikken i Ørsta vil bli erstattet med nye modeller produsert ved Candy Groups egne fabrikker, designet spesielt for det nordiske markedet.

Norskprodusert fortsatt i handelen

– Produkter fra fabrikken i Ørsta vil være i handelen ut over høsten, noen induksjonskomfyrer vil vare lenger. Produktspekteret er forsterket og forbedret i forhold til det vi hadde i Grepa, med kjøleskap, oppvaskmaskiner, komfyrtopper samt rene innbyggingskomfyrer med spennende design, sier Gabrielsen.

Merkenavnet Hoover Grepa blir eksklusivt for Expert-kjeden, mens Hoover- og Candy-navnene brukes i andre kanaler.

– Vi har fått positive tilbakemeldinger her på Elektrofil fordi vi har en ny stand og mange nye produkter, samtidig som mye er gjenkjennbart fra Grepa, sier Gabrielsen.

Powered by Labrador CMS