Eigil Spiten i Agon med hjemmekinoboksen Sonicemotion fra Scott, med en ny lydbrikke som skal gi 3D-lyd. Foto: Stian Sønsteng

HJEMMEKINO PÅ BOKS

– Dette er komplett hjemmekino i én boks, inkludert DVD og radio med basestasjon for Ipod.

Eigil Spiten i Agon AS gleder seg til å lansere produktet SonicEmotion fra Scott på det norske markedet på nyåret, til en pris på 9.000 kroner. Den kommer også i en rimeligere versjon under 5.000 kroner. Enheten har navn etter den sveitsiske teknologipartneren som står for lyden.

– Sonicemotions’ lydbrikke er neste generasjon 3D-lyd, og er en dramatisk forbedring av alle hjemmeunderholdningsprodukter, inkludert TVer, basestasjoner, lydplanker, hjemmekinoanlegg og moderne lydprodukter, sier Renato Pellegrini i Sonicemotion i en pressemelding.

Spiten forteller at Scott er en viktig leverandør for Agon.

– De har et komplett sortiment med både lettere og tyngre lydprodukter samt DVD-produkter i en gunstig prisklasse, sier Spiten.

Scott er et gammelt amerikansk hifi-merke. I dag står en belgier bosatt i Hong Kong bak merket, og i følge Spiten kombinerer Scott det beste fra europeisk forretningsfilosofi med kinesiske produksjonspriser og et godt varemerke. Agon selger Scott til Elkjøp, Euronics, Coop samt frittstående handlere.

– Våre viktigste produkter er likevel vårt eget varemerke Elfunk, med TVer fra 19 til 52 tommer. I høst lanseres TVer med RiksTV-godkjenning og LED. Vi har alltid vært sterkest innen små størrelser, og vil fortsette med dette, sier Spiten.

Til toppen