HP Pavilion HPE Phoenix

Pressemelding fra Hewlett-Packard 18. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP lanserer sin kraftigste forbruker-pc noensinne

HP Pavilion HPE Phoenix er skreddersydd for de som ønsker det lille ekstra

HP Pavillion HPE Phoenix er HPs kraftigste og raskeste stasjonære forbruker pc noensinne. Modellen er spesielt utviklet for de mest kravfulle ny pc-spill og laget for de mest kravstore  spillerne.

- HP Pavillion HPE Phoenix er laget for ekstrem bruk og forhåpentligvis oppfyller den alle kravene spillerne stiller til grafikk og god ytelse. Selv mener vi hvertfall det, sier Staffan Sjöborg, HPs Skandinaviske produktsjef for stasjonære forbruker-pc´er.  

Kraftig og delikat 

Kombinasjonen av ekstrem ytelse, et pent utformet eksteriør og muligheten for brukeren til selv å utvide maskinen gir en stasjonær pc som ikke bare leverer rå kraft men som også ser bra ut.  Datamaskinen er selvfølgelig ikke bare laget for spilling, den duger også utmerket for andre prosessor-og grafikk-intensive oppgaver som video, foto og musikkredigering

HP Pavilion HPE Phoenix har opptil 16 GB DDR3 RAM- som sammen med et avansert grafikkort som Nvidia GeForce GTX580, gir full ytelse for spill i 3D. Maskinen gir også muligheten til å koble til flere eksterne skjermer samtidig. Modellen kommer også i en versjon med SSD, som øker ytelsen og reduserer oppstartstiden. I tillegg til en Blu-ray brenner for de som ønsker å brenne HD-filmer til fysisk disk. 

Den totale multimedia-opplevelsen sikres med overlegen Beats Audio lydteknologi.

For å sikre best mulig ytelse kommer maskinen kun med den mest nødvendigste programvaren installert. Resten er tilgjengelig for nedlastning. Også det høyt rangerte online-spillet ”Rift” er tilgjengelig for nedlastning med gratis to-måneders abonnement.

Pris og tilgjengelighet

— HP Pavilion HPE Phoenix forventes å være tilgjengelig i Norge fra slutten av oktober til veil pris 12499 NOK.

Til toppen