HTC Radar

Pressemelding fra HTC 1. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC Corporation, en verdensleder i mobil nyskapning og design, har i dag presenteret sine nye smarttelefoner med Windows® Phone, HTC TITAN™ og HTC Radar™. HTC TITAN gir deg favorittinnhold og multimediaopplevelser nærmere enn noensinne med en stor 4,7-tommers skjerm, HTCs største smarttelefonskjerm så langt i en ultratynn 9,9 mm aluminiumsmobil. HTC Radar er utformet slik at du kan være tett på menneskene, nyhetene og underholdningen som betyr mest for deg. Produktene kommer med Microsofts nyeste utgave av Windows Phone, ved navn Mango.

”De nye smarttelefonene HTC TITAN og HTC Radar hever listen med ny avansert fotografering, multimedia og sosiale muligheter som gjør at du kan dra full nytte av de siste nyhetene til Windows Phone,» sa Jason Mackenzie, adm.dir for globalt salg og markedsføring, HTC Corporation. «Med sin store skjerm har HTC TITAN fått plass til en utrolig mengde kraft og nyskapning i en enhet som er ulik alt annet du har prøvd tidligere, og HTC Radars helstøpte aluminiumskonstruksjon, kompakte størrelse og finish vil sørge for at folk legger merke til den.”

Billedskjønn

Både HTC TITAN og HTC Radar har en dedikert kameraknapp som gjør at du kan ta livaktige bilder uten å låse opp smarttelefonen, mens f/2.2 blenderåpningen og den bakgrunnsbelyste sensoren (BSI) gir forbedret ytelse i dårlig lys – som sørger for at du aldri går glipp av det perfekte bildet. Med 28 mm vidvinkelobjektiver kan du få med mer av det som skjer foran deg, mens den nye panoramafunksjonen lar deg skape dramatiske bilder av horisonter og landskap. Begge produktene kan spille inn HD-videoer (720p), noe som gjør dem til perfekte ledsagere til familietilstelninger eller en kveld ute med venner. Og med HTC Photo Enhancer kan du raskt retusjere bilder og laste dem opp på Facebook, samt tagge vennene dine på farten ved å bruke automatisk ansiktsgjenkjenning, som er innebygd i Windows Phones.

«Smarttelefoner ble opprinnelig utviklet for kommunikasjon, men de har ikke holdt tritt med den måten forbrukerne faktisk kommuniserer i dag. Det er årsaken til at Windows Phone ble laget utfra tanken om å sette mennesker i sentrum, der alle hovedtypene av kommunikasjon som folk allerede bruker er innebygd fra starten,» sa Andy Lees, adm.dir. for Windows Phone Division. ”Både HTC TITAN og HTC Radar leverer en stilren, moderne design som perfekt utfyller denne opplevelsen med å sette mennesker først, noe som gjør at det er enkelt å koble seg til og dele med menneskene du bryr deg aller mest om, slik at budskapet alltid kommer fram.”

HTC Radar

Med sin elegant utformede helstøpte aluminiumskonstruksjon fører HTC Radar deg tettere på de viktige tingene i livet med den nye People Hub fra Windows Phone. People Hub holder deg oppdatert med de siste nyhetene til vennene dine og viser deg all kommunikasjonshistorikk med hver person, samt deres nylige oppdateringer og bilder på sosiale nettverk. Du kan også holde kontakten med SMS, Facebook chat og Windows Live® Messenger i en konversasjon uten å bytte applikasjoner eller avbryte flyten i konversasjonene. Alternativt kan du snakke «ansikt til ansikt» med vennene dine med den nye videosamtalefunksjonen på den skarpe 3,8-tommers skjermen.

Underholdning på farten

Med HTC TITAN og HTC Radar er mobil multimedia forbedret mye. Begge telefonene inkluderer HTC Watch™ – en applikasjon og tjeneste som gjør at du har et helt bibliotek av de nyeste, førsteklasses filmene og TV-programmene for hånden direkte på smarttelefonen. En kan oppdage det siste innen videoinnhold på en enkel og visuelt engasjerende måte. Ved å benytte Virtual 5.1 surround-lyd for en rik lydopplevelse, er disse smarttelefonene perfekte for å nyte musikktjenesten Zune®. Nettsurfing er rask og jevn med HTML5-støtte. Du får også en utrolig mobil spillopplevelse med Xbox LIVE®, noe som gir deg tilgang til et stort utvalg spill for Windows Phone, som inkluderer funksjoner som Leaderboards og Achievement som kobler deg til venner og Xbox LIVE-felleskap i hele verden.

Tilgjengelighet

HTC TITAN og HTC Radar vil bli tilgjengelig de fleste steder fra oktober 2011, med start i Europa og Asia.

Til toppen