HTC Sensation XE

Pressemelding fra HTC og Beats 14. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC OG BEATS INTRODUSERER NY HTC SENSATION XE™, DEN FØRSTE TELEFONEN MED INTEGRERT BEATS AUDIO™ Ny 1,5 GHz tokjerneprosessor og lengre batterilevetid gir brukeren av HTC Sensation XE en enda bedre følelse av raffinement og totalopplevelse.

«Lyd er en viktig del av enhver forbrukers mobile erfaring, og vi presser stadig grensene for lydkvalitet. Ikke bare når det gjelder tale, men også for musikk, filmer og spill,» sa Peter Frølund, nordisk direktør for HTC. «HTC Sensation XE tilbyr en virkelig utrolig opplevelse som viser forpliktelsen vår for å sette forbrukere i sentrum av deres mobile verdener.»

– HTC Corporation, en global designer av mobile enheter, avduket i dag den nye HTC Sensation XE – den første i en ny serie av HTC smarttelefoner med Beats Audio teknologi som leverer lyd i studiokvalitet. HTC Sensation XE tar HTCs flaggskip til nye høyder med hi-fi-lyd, og tilbyr forbrukere den ultimate multimediaopplevelsen ved samtidig å sette en ny standard for lydkvalitet i mobilmarkedet. I tillegg øker HTC Sensation XE ytelsen og batterilevetiden enda mer ved å benytte seg av en lynrask 1,5 GHz tokjerneprosessor og et bedre batteri som lar deg lytte, se, høre og surfe enda lengre.

Ved bruk av de mange musikktjenestene som er tilgjengelig på Android Market, vil du merke fyldigere bass og skarpere vokal. Du vil også få et nytt nivå av klarhet og en variasjonsbredde i lyden slik artisten ønsket at den skulle høres ut.

Justert for Beats

HTC Sensation XE leveres med 16 GB microSD-kort slik at du kan ta med deg tusenvis av låter overalt. De eksklusive Beats fra Dr. Dre In-Ear øretelefoner har en fjernkontroll slik at du kan spille, stoppe, veksle mellom eller hoppe over låter når smarttelefonen ligger i lommen.

Tilgjengelighet

HTC Sensation XE vil bli tilgjengelig i Norge i oktober 201

Til toppen