Humax’ RiksTV-boks er i handelen i april-mai. Mottakeren har skjerm som viser programnavnet – slik at den blant annet kan benyttes som mottaker av digitalradio uten at TVen må slås på for at signalkilden skal vises.

HUMAX HOS NOR

Nor Elektronikk AS er blitt en del av Nek-Kabel-gruppen, og de har inngått avtale med Humax om distribusjon i Norge.

– Dette medfører at Nor Elektronikk AS tar steget opp blant de tyngre aktørene når det gjelder digital-TV, sier daglig leder Klaus Marthinussen i en pressemelding.

Nor Elektronikk ble etablert i 1990 og har kontorer samt lager i Østre Aker rett nord for Oslo sentrum. Hovedlageret på 1.000 kvadratmeter ligger på Luhrtoppen i Lørenskog.

– Nor Elektronikk AS vil øke staben med fire nye selgere samt en mann i logistikken, slik at vi står vel rustet til å ta vare på nye, så vel som eksisterende kunder, sier logistikkansvarlig Bjørn Brustad i meldingen.

Produktspekteret vil utgjøre digitale mottakere for parabol, kabel-TV og bakkenettet (RiksTV). Nærmere jul kommer selskapet med en serie flatskjermer med innebygget MPEG-4 digitalmottakere med 250 GB harddisk (ITV-PVR) for RiksTV. Selskapet vil fortsette med sin øvrige portefølje.

Til toppen