IFA blir størst sier optimistisk messeledelse

– Jeg kan allerede nå love at årets IFA-messe blir en av de største og mest spennende messer noen sinne.

Det sier en strålende opplagt messesjef, Christian Göke. Som kjent har messen vært arrangert hvert annet år, inntil messen i fjor ble årlig. Antall utstillere har de siste årene vært 1.032 (2003), 1.202 (2005) og 1.049 (2006). I fjor hadde messen 210.000 besøkende.

– Årets messe kommer til å slå den tidligere toppnoteringen fra 2005, sier Göke.

Han presenterte messen for 250 journalister fra 42 land under et pressemøte i Monaco i slutten av april.

– Når det gjelder antall utstillere, besøkende, journalister og ikke minst verdien på ordrene som tegnes under messedagene, er vi den største bransjemessen – større enn CES i Las Vegas, sier Göke.

Han konstaterer at så godt som alle de store aktørene i elektronikkbransjen kommer til å være representert på messen, selv om m an fortsatt forhandler med ”en stor japansk aktør” – med en dårlig skjult henvisning til Sony. Göke poengterte at han vært svært optimistisk til at IFA skal lykkes med å samle samtlige store aktører til Berlinmessen i slutten av august.

– Vi får flere utstillere enn noen sinne, ikke minst fra Asia, og vi forventer at verdien av ordrene som skrives blir høyere enn fjorårets 2,5 milliarder euro – som også var tidenes største, sier Göke.

Partnere til IFA-messen er blant andre Euronics og Expert, og under det internasjonale pressemøtet medvirket produsentene Philips, Loewe, Sharp og Panasonic.

Powered by Labrador CMS