Jabra Supreme

Pressemelding fra Autra 19. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Jabra Supreme er verdens første monoheadset som aktivt fjerner nærmest all bakgrunnsstøy.

Aktiv støyreduksjon er teknologi hittil forbeholdt dyre og eksklusive stereoheadset, mens vanlige mobile headset har så langt bare kunne filtrere ut støy for personen i den andre enden. Jabra har som første produsent utviklet et monoheadset som fokuserer på brukerens lydopplevelse og som forener begge disse teknologiene. Dermed forbedres samtalekvaliteten vesentlig for begge parter.

Teknologien bak lyddempingen er basert på en spesiell mikrofon til omgivelsene og en elektronisk chip som skaper en "motlyd." Sammen fjerner de praktisk talt all bakgrunnsstøy, og brukeren oppfatter lyden i headsettet vesentlig bedre.

Jabra Supreme er har en 24mm høyttaler som gir god lydkvalitet og en patentert sammenleggbar mikrofon som tillater brukere å slå av og på headsettet ved bare å brette ut mikrofonarmen. Den justerbare ørekroken gjør at Jabra Supreme sitter komfortabelt på øret. Det finnes også et utvalg av øreputer for å gi maksimal komfort for alle brukere.

 Egenskaper og spesifikasjoner:

- Aktiv støyreduksjon (mottak) 

- Noise Blackout 3,0 Dual Mikrofon (Broadcast) 

- Reduksjon av vindstøy 

- HD-teknologi 

- Kraftig 24 mm høyttaler 

- Talestyring og lydkontroller 

- A2DP - streamer multimedia- og GPS-lyd fra telefonen 

- Kan kobles til to Bluetooth-enheter samtidig

- Opptil 6 timer taletid og 15 dager standby 

- Vekt 18 gram

Jabra Supreme på YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=F3BR-2YbSLg

Til toppen