Jensen Scandinavia KooBrick

Pressemelding fra Jensen Scandinavia 3. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Jensen Scandinavialanserer trådløs designelektronikk

Med det nye modulsystemet KooBrick trer skandinaviskdesign inn i hjemmeelektronikkens verden  

Jensen Scandinavia er en norsk utvikler og distributør av nettverksprodukter, multimedieløsninger og forbrukerelektronikk, lanserer nå KooBrick som er etmodulsystem bestående av trådløse hjemmeelektronikkprodukter med et elegant og stilrent design.  

KooBrick-serien inneholder foreløpig KooBrick WiFi, en trådløs gigabit-ruter med dual-band som gjør det raskt og enkelt å sette opp et sikkert og brukervennlig trådløst nettverk i hjemmet, og KooBrick Roomi, som er en oppbevaringsboks for elektronisk utstyr som f.eks modemer, USB-harddisker, spillkontroller og kabler. I løpet av vinteren lanseres også KooBrick Boxi, en nettverksharddisk (NAS) med en lagringsplass på opptil 4TB som blant annet gjør det mulig å automatisk sikkerhetskopiere, lagre, dele og streame musikk, bilder og videofilmer. Med KooBrick blir det med andre ord enkelt å sette opp et komplett moderne hjemmenettverk.  

Produktene stables enkelt oppå hverandre, og med sitt nøkterne og nedtonede design glir de ubemerket inn iethvert hjem. Alle produktene har en slitesterk hvit gummioverflate som er motstandsdyktig mot støv og enkle å rengjøre – og du slipper både blinkende lys og skinnende overflater i metall, plast eller børstet stål. - Hovedtanken bak KooBrick-serien er enkelhet. Produktene skal være enkle å stable, enkle å bruke og enkle å tilpasse et hvilket som helst hjem – uten at det går på bekostning av teknologien, sier Karsten Kjoss, som er daglig leder i Jensen Scandinavia.   Jensen Scandinavia har utviklet KooBrick-serien sammen med den anerkjente designeren Ken Olling.  

- Design er viktig også for hjemmeelektronikk, og slike produkter bør passe inn i sine omgivelser på samme måte som lamper, vaser og andre interiørgjenstander. KooBrick-produktene har personlighet, men du legger ikke nødvendigvis merke til dem. KooBrick er med andre ord ikke bare en teknisk løsning, men også en designløsning som blir en naturlig del av interiøret, sier Kjoss.  

Modulsystemer er et stadig tilbakevendende designfenomen, og var blant annet ett av hovedelementene i skandinavisk 1960-tallsdesign. KooBrick tar nå denne arven ett skritt videre ved å tilby produkter som ikke bare er utformet for å passe sammen, men også for å fungere sammen. Med KooBrick-serien får du ikke bare nyskapende skandinavisk design, men også et feilfritt trådløst nettverk og enkel tilgang til filene dine – samtidig som du blir kvitt ledningsrotet.  

De to første produktene i KooBrick-serien, KooBrick WiFi og KooBrick Roomi, er allerede tilgjengelige for salg over hele landet, og har veiledende utsalgspriser på henholdsvis 1.499kroner og 499 kroner (inkl. mva.).

Til toppen