Anders Odden (bak) og Dag Pettersen fra Komplett brukte Cebit for å pleie foretningsforbindelser og få kontakt med nye firmaer som er interessert i å selge på nett i Norge.

KOMPLETT PLEIER FORBINDELSER

– Det viktigste for oss på Cebit er å opprettholde kontakten med foretningsforbindelser innen den delen av bransjen. Produktene kommer i annen rekke.

Cebit er ikke stedet for innkjøp for lederne hos Komplett. Sammen med produktsjef Anders Odden er pleie av kontakter det viktigste. På en slik messe treffer de også folk høyere opp i ledersjiktet hos leverandørene og har stor nytte av det. Det gir også tilgang til diskusjon om volum, priser og markedskampanjer.

– Før tok jeg meg alltid god tid på Cebit. Da var vi opptatt av å finne nye leverandører. Tidligere var det også mer tungvint. Vi brukte telefax og trykte kataloger. I dag er alt på nett, sier Pettersen.

Får inntrykk

– Fra tid til annen blir vi i Sandefjord kontaktet av leverandører vi ikke får møte i Norge. Da er Cebit et sted hvor det ofte passer å møtes. Det er en av grunnene til at jeg er her. Her kan vi få et godt inntrykk av hvordan firmaet og produktene er, sier Odden.

Både han og Pettersen merker at det stadig er firmaer som søker kontakt med Komplett og vil selge på nett i Norge.

Til toppen