– En nyhet fra oss er sett med pleie- og vedlikholdsutsyr for komfyrtopper og stålflater, sier salgssjef Einar Hansen.

Komplett sett for pleie av hvitevarene

Electrolux leverer utstyr for rensing, pleie og vedlikehold av stål og platetopper.

Pleie og vedlikehold er en viktig del for brukere av moderne kjøkken. Til platetopper og ståloverflater er det utviklet en rekke gode hjelpemidler som både skal beskytte og holde overflatene ved like.

– Det viktigste vi leverer i dag er pleiesett til komfyrtopper og stålflater til for eksempel kjøleskap og oppvaskmaskiner, forteller salgssjef Einar Hansen.

Electrolux har utviklet et startsett, og Hansen forklarer det slik at hvis en forbruker har kjøpt et produkt av denne typen kan hun samtidig få kjøpt en liten koffert hvor alt utstyret for pleie og vedlikehold er samlet. Dette gjør at hun kan komme raskt i gang med vedlikehold og pleie av produktet.

Electrolux har utviklet tre typer sett: et for kjøleskap, et til komfyrer og et til oppvaskmaskiner. I tillegg kommer et fjerde sett som inneholder produkter som passer til alle de tre produkttypene.

Dryppsamlere

I tillegg til pleie og vedlikeholdsutstyret leverer Electrolux gulvbeskyttere i form av dryppsamlere. Dette produktet skal plasseres under for eksempel et kjøleskap. Det er vanntett og tar opp små mengder av væske som kan dryppe fra kjøleskap. På sikt kan slike lekkasjer, selv om de er små, føre til ødelagte gulvflater og råteskader. I noen land er dette påbudt fra forsikringsselskapene.

I tillegg til dette leverer Electrolux en lang rekke tilbehørsprodukter til Aurora innen elektriske husholdningsapparater. De har for eksempel slanger og monteringssett til vaske- og oppvaskmaskiner. Støvsugerposer er også en stor artikkel fra Electrolux, men disse leveres i dag ikke til Aurora-gruppen, opplyser Hansen.

Til toppen