Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get, er den som har størst vekst i markedsandeler innen bredbånd.

KOMPLETTE TJENESTER FRA GET

– Undersøkelser viser at kunder ønsker å få levert komplette datatjenester. Øverst på ønskelisten står mobilt bredbånd.

Det sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get. Nå lanserer kabelnettselskapet mobilt bredbånd. Det utvidede abonnementet blir inkludert ut året for alle Gets kunder som fra før av har bredbåndsproduktene M20, L50, XL100 eller XXL200. Andre Get-kunder blir tilbudt produktet for kroner 49,- i måneden. I tillegg til den faste avgiften koster abonnementet 0,99 kroner per MB begrenset oppad til maksimalt 599,- kroner i måneden. Et USB-modem er inkludert i abonnementet.

– Mobile tjenester blir stadig viktigere, og dette er første skritt på veien for at kunder skal kunne bruke Get-tjenestene også når de er på farten, sier Evensen.

Tilpasset Telenor

Get lanserer et SIM-kort tilpasset Ipad og Android-baserte nettbrett. I tillegg kommer et USB-modem for tilkopling til datamaskin. Senere vil Get også lansereen mobil trådløs router med SIM-kort som gjør at flere kan dele det mobile bredbåndet gjennom et lokalt, trådløst nettverk. Gets mobile bredbåndsprodukter leveres gjennom Telenors mobilnett. Dekningen og kapasiteten er den samme som Telenors egne produkter har.

Det første produktet for mobilt bredbånd fra Get er beregnet de som primært benytter fast bredbånd fra før. Det kommer da som et tillegg for de som vil ha mobilt bredbånd av og til.

Til toppen