Gøte Lundblad viser det første resultatet av samarbeidet mellom Kenwood og JVC, en by DVD/radio til bil.

KUTTER EN TREDEL AV PRISEN på bilunderholdning

– Prisen på bilunderholdning fra Kenwood er kraftig redusert. Der prisen i fjor var 15.000 kroner, koster årets modeller 10.000 kroner.

Det sier Espen Engh hos Kenwood-importøren Gøte Lundblad AS.

– Vi har sett en fin volumøkning for Kenwood, både hos spesialistene og hos bilbransjen, sier Engh.

– Hvilke nye kundegrupper kan dere nå når prisen er redusert med 5.000 kroner?

– Tidligere var det kun toppmerkene vi installerte hos, nå vil vi se det i de rimeligere modellene også, sier Gøte Lundblad.

Engh forteller at bilunderholdning er en viktig produktgruppe hos Gøte Lundblad.

– Dette er en stor katalysator for oss som fulleverandør. Når det gjelder hjemmekino øker Kenwood hvert år, og det er her vi har størst mulighet til å øke. Innen bilunderholdning har vi allerede en stor del av markedet, og det blir derfor tyngre å øke ytterligere, sier Engh.

Fagbladet Elektronikkbransjen nr.8/2008

Espen Engh er fornøyd med Kenwoods nye navigasjons- og multimediaprodukter. – Nå viser vi markedets største utvalg og tilbyr tilpassning til alle biler, sier Engh.
Kenwood KRF-V9300 hjemmekinoreceiver med oppskalering til 1080p. Forsterker på 7 x 130 watt med Kenwoods patenterte transistorer. Støtter alle kjente lydformater og kalibrerer lydoppsettet automatisk. iPod styres fra medfølgende fjernkontroll. Leveres i sort og sølv. Pris: 6.000,-
Kenwood DNX-5220BT er bilnavigasjon og -multimedia i en enhet, kart for Europa. CD, DVD og støyfri RDS-radio, USB-tilkobling og direktestyring av iPod. Innebygd blåtann med SMS-funksjon direkte fra skjermen, adresselister og kalender synkroniseres automatisk når du går inn i bilen. Audiostreaming spiller musikken trådløst fra mobiltelefonen. Pris: 11.000,-
Til toppen