Lebara Fastpris Pluss

Pressemelding fra Lebara 8. november 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Billigere å ringe verden rundt

Mobilselskapet Lebara reduserer ringeprisene ytterligere, og lanserer nå et nytt abonnement med enda lavere fastpriser for å ringe i Norge og til utlandet.

-Så vidt vi vet, finnes det ikke noe bedre tilbud på det norske markedet for kunder som ringer mye til familie, venner og forretningsforbindelser inn- og utland. For bare 349 kroner i måneden gir det nye abonnementet ”Fastpris Pluss” hele åtte timers ringetid i Norge,  åtte timer til utlandet, pluss 300 sms og 150 Mb fri databruk, sier administrerende direktør Hanne Løvstad i Lebara.

I tillegg lokker selskapet med to gratismåneder for alle som bestiller det nye abonnementet innen utløpet av 2010. Landene som inkluderes i abonnementet er foruten hele Europa, også USA, Canada, Pakistan, Thailand, Filipinene, Iran, Tyrkia og Vietnam.

-Ringeminuttene til utlandet gjelder til fasttelefon og mobil, og det er ingen oppstartsavgift på de inkluderte minuttene. De 300 sms’ene kan også sendes til utenlandske numre. Skulle forbruket være høyere enn rammene for abonnementet, betaler du 49 øre i oppstart og 49 øre per minutt i Norge. For sms ligger prisen på 39 øre når man har brukt opp tekstmeldingene inkludert i abonnementet. Datatrafikk koster 99 øre per Mb ut over trafikken inkludert i abonnementet, forteller Løvstad.

Lebara er en del av Network Norway-konsernet, som samlet nå er Norges tredje største mobilaktør, med 190.000 kunder.  Større enn utfordreren Tele2, og konsernet har for alvor tatt opp kundejakten på markedslederne Netcom og Telenor.

De fleste Lebara-kundene er utlendinger som bor eller oppholder seg i Norge. Selskapets grunnmur er å sikre nærhet til det flerkulturelle samfunnet.

-Billig og enkelt er de viktigste kriteriene for mobilkunder i et flerkulturelt land som Norge. I tillegg til å ha innbyggere fra hele verden, reiser vi mer enn noen gang, og behovet for å holde kontakt med familie og venner øker tilsvarende. En flerkulturell kundemasse krever forutsigbarhet i prisstrukturen, sier Hanne Løvstad.

For ytterligere kommentarer eller opplysninger, ring gjerne Hanne Løvstad på telefon  967 00000.

Se også www.lebara.no

Til toppen