Lekker design-TV fra LG Electronics

Den nyeste LCD-TVen fra LG er 45mm tynn. Likevel har Scarlet hele spekteret av tilkoblinger.

Det var på en pressekonferanse i Stockholm 8. Mai at LGs nestsjef for norden, Jae-Yong Lee kunne introdusere den nye designmodellen. LG er opptatt av livet rundt TV-apparatet og peker på store endringer i innredning, form og teknologisk utrustning i nordiske TV-stuer som en av årsakene til satsning på nettopp dette designet.

Scarlet er nemlig ikke bare pen å se på, den leverer også gode TV-bilder takket være sensorer som registrerer forholdene i omgivelsene og automatisk stiller inn lys, kontrast og farger slik at den alltid fungerer optimalt i forhold til lysforholdene i rommet. Dette kan føre til betydelig redusert strømforbruk for TVen.

Videre kan Scarlet (med det klingende navnet LG6100) skryte av hele fire HDMI-tilkoblinger (i versjon 1.3) og USB 2.0 plugg. Apparatet skalerer opp video til full HD.

Scarlet er på 42 tomer og vil være i salg fra juni til en veiledende pris på 22.995.-

Fagbladet Elektronikkbransjen nr.4/2008

Jae-Yong Lee presenterte resultatene fra en nordisk undersøkelse om folks TV-adferd her i forhold til andre europeere.
Den knallrøde fargen på siden (og baksiden) av TVen kan ha noe med navnet å gjøre.
Elegant hjemmekinolyd: LG kan nå også levere design-lydanlegg utviklet i samarbeid med lydekspert Mark Levinson. Deres nye flaggskip HT953TV består av fem høyttalere spesielt utformet for naturlig lyd, og en 1000W forsterker.
Til toppen