LG Optimus 2X

Pressemelding fra LG 3. november 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG Optimus 2X – nå også i hvit og med Android 2.3.4

LG Electronics meddeler at oppdateringen til Android 2.3.4 til den populære mobiltelefonen Optimus 2X (P990) er tilgjenglig for nedlasting fra og med nå. Samtidig lanseres telefonen også i en hvit utgave.

Forbedret brukeropplevelse

Med Android 2.3 har Google oppdatert operativsystemet sitt på flere nivåer. Oppdateringen forenkler spill og applikasjonsutvikling og gir dermed en bedre og mer helthetlig brukeropplevelse. Fokuset har vært på å forbedre spill, multimedia og kommunikasjon. Blant annet kan spillene nå ha mykere animasjoner og levere en bedre opplevelse for brukeren.

Andre tydelige forbedringer er et forbedret grensesnitt for tastauret som gjør det mulig å skrive fortere og mer nøyaktig. Operativsystemet sørger for at telefonens ytelse utnyttes på best mulig måte, og at bruken av applikasjonene optimaliseres – apper som ikke brukes lukkes, og sparer dermed energi. Brukeren kan selv få et overblikk over hvilke apper som er i gang til enhver tid,  hvor mye batteri de bruker, og de kan enkelt stenges hvis ønskelig.

Pris og tilgjengelighet:

LG Optimus 2X i hvitt antas å være tilgjengelig i Norge fra og med oktober. Den veiledende prisen for Optimus 2X i brunt og hvitt er 3200 kroner inkl. mva.

Til toppen