LG Optimus 3D

Pressemelding fra LG Electronics Nordic 15. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG Optimus 3D er klar

Med LGs nye Optimus 3D kan du filme, spille spill og se på filmer i 3D, helt uten briller. Verdens første smarttelefon med full 3D og tri-dual-arkitektur er i salg fra og med juli.

Android-mobilen LG Optimus 3D vil være tilgjengelig i butikk fra og med juli. Dette er den første mobiltelefonen som kan ta opp, spille av og dele 3D-innhold. Den nye modellen ble presentert for første gang under Mobile World Congress, og har fått skryt for å være rask og kraftfull, samt for at 3D-effekten overgår alle forventninger.

I 3D-menyen, som du enkelt får tilgang til gjennom en knapp på mobiltelefonen, finner du også en direktelenke til YouTubes nye 3D-kanal, slik at det blir enkelt å laste opp bilder og filmer som du vil dele med andre. Det går også an å se filmtrailere og annet brukergenerert innhold fra YouTube i 3D, direkte på mobilen.

Pris og tilgjengelighet:

LG Optimus 3D har en veiledende cirkapris på 5000 kroner inkl moms, og kan kjøpes hos de fleste LG-forhandlere fra og med juli. Telefonen lanseres med Android 2.2, men kan opppdateres til Android 2.3. For mer informasjon, se: http://www.lg.com/no/mobiltelefoner/mobiltelefoner/LG-optimus-3d-P920.jsp

 

Til toppen