LG Optimus 7

Pressemelding fra LG 28. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG Optimus 7 - den første mobilen i Norge med WP7 Mango

Fra og med i dag vil den etterlengtede Mango-oppdateringen til Windows Phone 7 distribueres til norske brukere. Allerede tidlig i oktober vil oppdaterte versjoner av LG Optimus 7 være tilgjengelige i butikk. Norsk språk og tastatur, samt tilgang til Marketplace er noen av de viktigste nyhetene.

LG Electronics relanserer Windows Phone 7-mobilen Optimus 7, som nå er oppdatert med versjon 7.5 (Mango). Norske brukere får nå tilgang til Marketplace, Xbox live, samt norsk språk og tastatur. Funksjoner som Play To, Augmented Reality (AR) og Voice-to-text, er allerede tilgjengelig på telefonen.

– Windows Phone 7 Mango tilbyr mobilmarkedet noe helt nytt, med det unike og intuitive grensesnittet. Det er enkelt å holde kontakten med venner, familie og kolleger ettersom Facebook, Twitter, Messenger, SMS og LinkedIn samles på ett sted. Denne oppdateringen øker opplevelsen ytterligere, og vi er veldig glade at vi blir først ut med å levere Mango til norske brukere gjennom LG Optimus 7, sier André Seielstad, salgssjef i LG Electronics Norge.

Enkelt grensesnitt

Med grensesnittet i LG Optimus 7 og WP 7 Mango blir det lettere å navigere. Innhold og funksjoner er lett tilgjengelig gjennom Live Tiles. Live Tiles vil være oppdelt i seks hubber slik at man skal få tilgang til informasjon på en lettvint måte.  Hubbene Kontakter, Bilder, SpillMusikk, Video og Office, organiserer informasjonen i telefonen på en logisk måte, slik at alt som hører sammen, samles på ett sted.

– Dette er det eneste operativsystemet som tilbyr Office og Xbox direkte i hånda, i en enkel, sosial og lekker kombinasjon. Det vil ikke være noen begrensninger i Norge hva gjelder språk og tilgang til applikasjoner. Det er gøy at LG er med allerede ved lanseringen med Optimus 7, som blir den første telefonen på det norske markedet med Mango, sier Peter Wissinger, Nordisk forretningssjef for Windows Phone.

Opplev og del innhold - hvor som helst

LG Optimus 7 har flere unike funksjoner som utnytter mulighetene i Windows Phone 7. Play To er en delingsteknologi for multimedia bygget på DLNA-standarden. Den trådløse funksjonen gjør det enkelt å sende innhold som bilder, filmer eller musikk til andre enheter med DLNA-støtte - som for eksempel en TV eller et hjemmekinosystem.  AR-applikasjonen ScanSearch er en annen unik funksjon som kun finnes på LG Windows Phone 7-enheter. Ved et enkelt tastetrykk får brukeren tilgang til informasjon om det lokale været, shoppingmuligheter, restauranter eller hvor man finner nærmeste bank.  Snakk inn dine Facebook-oppdateringer

LGs Voice-to-Text-funksjon lar brukeren snakke inn det de normalt ville skrevet inn for hånd. Statusoppdateringer på Facebook, Twitter-innlegg eller e-poster og huskelapper, kan skapes uten å måtte skrive på skjermen.  Voice-to-Text-funksjonen gir ”handsfree”-konseptet en helt ny betydning.

Pris og tilgjengelighet:

LG Optimus 7 med Windows Phone Mango er tilgjengelig i butikk fra begynnelsen av oktober, til en veiledende pris på ca. 3 900 kr inkl. moms.

Brukere som allerede eier en Optimus 7 vil få tilgang til oppdateringen gjennom en global utrulling som starter 27. september.

Til toppen