LG Optimus Hub

Pressemelding fra LG 22. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG Optimus Hub – gjør det morsomt å dele innhold

Androidtelefonen LG Optimus Hub har smarte funksjoner som gjør det lettere og morsommere å dele innhold via mobilen. Med et kraftig batteri og energisparende funksjoner trenger du heller ikke lade telefonen støtt og stadig. 

Med Optimus Hub (E510) lanserer LG Electronics nå sitt nyeste tilskudd til Optimus-familien. Telefonen, som er oppfølgeren til populære Optimus One, kommer i svart og hvit, og er en telefon i det prismessige midtsjiktet. Hub leveres med Android 2.3 og har spesielt godt utviklet delingsfunksjonalitet og batterikapasitet.  

Smarte delingsfunksjoner

Med multimediafunksjoner som WiFi Cast, Smart Share og On-Screen Phone er det enkelt å dele innhold med Optimus Hub. Den trådløse funksjonen WiFi Cast lar deg dele musikk, filmer og bilder med andre mobilenheter. Smart Share (DLNA)  åpner for trådløs deling av multimediainnhold mellom telefon og TV.

On-Screen Phone lar deg styre telefonens funksjoner via datamaskinen. Det gjøres ved at mobiltelefonens display speiles på dataskjermen, noe som innebærer at man f.eks. kan skrive og lese sms, bruke applikasjoner og spill, og overføre filer via PCen.

– I dag bruker man mobiltelefonen til å dele og vise innhold i større grad enn tidligere. Det skal være enkelt å vise fram et bilde man har nettopp har tatt, en morsom video man har funnet, eller dele favorittmusikk med andre. Med LG Optimus Hub har vi gjort det enda enklere å dele innhold med andre mobiltelefoner, TV-apparater og datamaskiner. Du trenger nesten ikke tenke – telefonen gjør jobben for deg, sier sier André Seielstad, salgssjef i LG Electronics Norge.

Kraftig batteri

LG Optimus Hub leveres med siste versjon av Android (2.3.4) og LGs brukervennlige menysystem. Telefonen leveres med et kraftig 1500 mAh/Li-lon-batteri og energisparende funksjoner som øker batteritiden med opptil 30 prosent.

Tilgjengelighet og pris

LG Optimus Hub er tilgjengelig i Norge fra og med oktober. Den kommer i to farger, svart og hvit, med en veiledende pris på ca. 1 500 kroner, inklusive moms.

Tekniske spesifikasjoner

    Android 2.3.4 Gingerbread

    Optimus UI 2.0

    4GB minne med inkludert MicroSD-kort på 4GB

    3,5 tommers HVGA-skjerm, oppløsning på 320 x 480, 550 nit

    5MP-kamera

    1,500 mAh / Li-Ion batteri

    Lyd: MP3/AAC/(e)AAC+/WAVE

    Video: MPEG-4/ H.264/ H.263

Til toppen