LOGIQ OG EE-NETT FUSJONERER

E-handelsleverandøren Logiq AS og datterselskapet EE-nett AS fusjonerer.

Det nye selskapet vil i følge en pressemelding ha over 3.000 bedriftskunder, hovedsakelig i Europa, innen både faghandel og tjenesteytende næring.

– Med kombinasjonen av EE-netts mangeårige erfaringer innen strukturering av elektronisk produktinformasjon og Logiqs kompetanse rundt formidling av elektroniske handelsdokumenter, fremstår nå Logiq som et ledende miljø dedikert til effektiv samhandling og utveksling av handelsinformasjon, sier administrerende direktør Anders Idebøen i Logiq AS.

EE-nett AS ble sommeren 2006 solgt fra Stiftelsen Elektronikkbransjen til Logiq AS. Fusjonen av selskapene ble i praksis gjennomført 1. januar 2008, men var formelt ikke på plass før den 6. desember.

EE-nett AS ble etablert i 1991 og har i følge pressemeldingen siden den gang utviklet seg til å bli Norges største leverandør av elektroniske varekatalogtjenester.

Selskapene har brukt de siste to år til å forbedre varekatalogtjenestene ved å tilrettelegge internettbaserte brukergrensesnitt samt å flytte løsningene over på ny teknisk plattform.

Logiq AS leverer i dag tjenester innen ehandel, varekataloger og elektronisk integrasjon og dokumentformidling (EDI tredjepartstjenester), samt print, distribusjon og skanning av dokumenter via samarbeidspartnere. Selskapet har kontorer i Halden og på Helsfyr i Oslo.

Powered by Labrador CMS