Logitech Cube

Pressemelding fra Logitech 5. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech redefinerer datamusen med nye Logitech Cube

Den nye Logitech Cube redefinerer måten vi kommuniserer i den digitale verden. Med et unikt design tilbyr Logitech Cube alt du forventer av en mus samtidig som den enkelt gjøres om til et presentasjonsverktøy når du har behov for det.

– Logitech Cube har et unikt sett med funksjoner, enten du jobber om bord på et fly, eller skal holde en viktig presentasjon, sier Retail Manager Nordics i Logitech, Robert Jacobsen.

Når du bruker Logitech Cube som en mus, kan du scrolle ved å føre fingeren langs hovedpanelet som på en touchtelefon, takket være Logitechs Flow Scroll software.

For å bruke Logitech Cube som et presentasjonsverktøy trenger du bare løfte den i opp i lufta. Da vil den automatisk gå over i presentasjonsmodus. Ved å klikke på toppen av musen vil du avansere til neste slide i presentasjonen. Dersom du vil gå tilbake til forrige slide, snur du simpelthen musen i hånda, og klikker på nytt.

Logitech Cube passer perfekt i lommen og egner seg utmerket til reising. Logitech Cube kommer også med Logitech Unifying-mottaker slik at du kan plugge den til datamaskinen. På den måten får du påliteligheten en ledning gir, kombinert med bekvemmeligheten fra en trådløs enhet. Logitech Cube kan også kobles med opptil seks andre enheter, som for eksempel et keyboard eller en number pad, eller til og med en annen mus. Alt uten USB-mottakere.

Priser og tilgjengelighet

Logitech Cube vil være tilgjengelig i Europa i begynnelsen av januar, 2012. Den vil kun være tilgjengelig på www.logitech.no, til NOK 569 som veiledende pris.

For mer informasjon, vennligst besøk www.logitech.no.

Til toppen