Lumix GX1

Pressemelding fra Panasonic 7. november 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic LUMIX GX1 – et elegant systemkamera i miniformat Lumix GX1 er Panasonics siste tilskudd i G-serien. Det nye GX1 er et systemkamera som løfter fotograferingen din til et nytt nivå, samtidig som det er tilstrekkelig kompakt til å ligge i lomma. Det er lekkert å se på og holde i, tar bilder med en eksepsjonelt høy kvalitet og er dessuten utstyrt med funksjoner som hjelper deg med å ta perfekte bilder hver gang. GX1 er virkelig et kamera som du kan ta med deg overalt hvor det skjer.

Som hånd i hanske

Med et kamera i G-serien får du tilgang til verdens største serie av utbyttbar optikk. 14 ulike objektiver garanterer at du alltid er perfekt utstyrt for alle fotomuligheter. Utvalget omfatter blant annet Panasonics nye pannekakeobjektiv 14-42 mm X-zoom, som er en del av en helt ny serie med superkompakte, elektroniske motorzoomer. X-objektivene er spesialtilpassede for at du skal kunne ha med deg systemkameraet i jakkelommen.

Til toppen