LYD I BIL på tur igjen

For tredje år på rad reiser Lyd i bil-gruppen, som organiserer leverandører av bilunderholdning og navigasjon i Norge, på tur.

Prosjektleder Mimmie Planke i Lyd i bil-gruppen, også kjent som annonsesjef i fagbladet Elektronikkbransjen, forteller at Pioneer, Rockford Fosgate, Kenwood, Blaupunkt og Audiocom reiser kysten rundt fra 4. til 17. juni.

– Denne gangen er Gatebil AS med på hele turen, det samme er Emma og dB Drag, sier Planke.

Lyd i bil-gruppen representerer en del av bransjen som omsetter for cirka 1 milliard kroner i året. Gruppen inngår i Stiftelsen Elektronikkbransjen.

Leverandørene stiller på turneen med telt og utstyr, og viser frem det siste innen multimedia, navigasjon og bilstereo. Alle har med egne spesialbygde biler.

Gatebil skal i følge Planke bidra til at det blir fart og spenning, blant annet med Gatebiltaxien. dB Drag Racing er i utgangspunktet en konkurranseform hvor det går ut på å spille høyest. Det konkurreres i to klasser: dB Drag Racing hvor det konkurreres i å spille høyest mulig med bilstereoanlegg, og Bass Race hvor det er om å gjøre å treffe en viss måling. Publikum med anlegg i bilen kan få testet dette. Når Emma arrangerer konkurranser er det for å finne ut hvor bra anlegget spiller, og hvor fint installasjonen er utført.

Fagbladet Elektronikkbransjen nr.4/2008

TURNEPLAN

Slik markedsfører Lyd i bil-gruppen turneen sin.
Til toppen