– Mobiltelefonen er perfekt for å fylle ventetid, mener markedssjef Anniken Amdam i Sony Ericsson i Norge.

MOBILEN FYLLER VENTETID

Ni av ti unge lar seg underholde av mobilen når de venter. Det viser en undersøkelse gjennomført av Norstat for Sony Ericsson i forbindelse med lanseringen av underholdningsmobilen W995 og en ny strategi om integrering av stadig nye underholdningsfunksjoner på mobiltelefoner.

I undersøkelsen har norske, svenske og danske respondenter blant annet svart på hvor mye de venter, hva de synes om å vente og hva de gjør mens de venter. Nordmenn er Skandinavias mest rastløse, og bruker nærmere tre timer i uken – eller seks døgn i året - på å vente i ulike sammenhenger. Hele 91 prosent av alle under 30 år bruker mobilen mens de venter på noe eller noen. De eldre velger i større grad avisen, sodukoeller kryssord.

– I tillegg til tale, SMS og epost er høykvalitets musikk, foto, spill og navigasjon blitt selvskrevne mobilfunksjoner for mange. Kvalitetsavspilling av video på mobilen er høyaktuelt nå og muliggjør fullverdig filmopplevelse når og hvor som helst, sier markedssjef Anniken Amdam i Sony Ericsson i Norge i en pressemelding.

Et riksrepresentativt utvalg på 1000 personer mellom 16 og 69 år i hvert land har deltatt i telefonundersøkelsen.

Til toppen