Jess Degenkolw (t. h.) i Aurora og Bernard Hammond i Razer med mus, tastatur og musematte med samme designelementer som Disneys Tron.

MYE FOR SPILL fra Razer

– Razer er et av våre riktig store merker, og veksten har vært fenomenal de siste fire årene.

Jess Degenkolw, kategorisjef for multimedia og hjemmeunderholdning i Aurora-gruppen, sier spillkategorien er krevende.

– Det er ikke bare å lage en mus i Kina og sette en logo på den. Produktene fra Razer er utviklet sammen med spillere for spillere, sier Degenkolw.

Han mener Razer er nummer 1, 2 og 3 innen spillsegmentet, og forteller at selskapet stadig lanseres nye produkter som omfavner hele markedet.

På CES la Razer vekt på sin serie mus, tastatur og musematte med designelementer kjent fra Disneys Tron. Til StarCraft-spillet kommer mus, tastatur og hodetelefonen – her er produktene integrert i spillet, ved at fargene endres hvis du for eksempel blir angrepet.

– Spillprodusenten Blizzard har vært med å utvikle produktene. Når du har koplet utstyret til datamaskinen dukker det opp egne menyer for disse i spillet, sier Degenkolw.

Bevegelseskontrollerne Razer Hydra Sixense ble vist på CES i fjor. Nå er de klar for lansering. På CES demonstreres Hydra med spillet Portal 2, som kommer i en spesialversjon for Hydra med en ekstra bane.

Til Xbox 360 kommer Razer med to spesialutviklede kontrollere, Onza Tournament edition, og hodetelefonen Chimera 5.1. På den ene kontrolleren kan tregheten i den analoge kontrolleren justeres. Hodetelefonene er trådløse med Dolby 5.1 omgivelseslyd.

Razer Switchblade

Razer Switchblade er et nytt konsept. Dette er en mikrodatamaskin med berøringsskjerm og et tastaturet med knapper som endrer farge, symbol og funksjon etter hva du spiller eller arbeider med.

– Dette gir store muligheter for dem som spiller StarCraft eller World of Warcraft på farten. Produktet er ikke ferdigutviklet, men det viser at Razer er meget innovative, sier Degenkolw.

Et annet Aurora-merke på CES er Puro, fra den italienske produsenten 1 Idea Italia. Puro ble lansert for et års tid siden, og i sortimentet finnes vesker for mobiltelefoner, nettbrett, digitalkamera og bærbare datamaskiner.

– Vi har hatt kolossal suksess med Puro i Norge, og har hele bredden som også inkluderer strømforsyninger, sier Degenkolw.

– Hva skiller Puro fra de mange andre i segmentet?

– De har en meget streng designkodeks. Produktene blir laget i Kina, men de har et tydelig italiensk design. Åpenbart appellerer dette til oss kalde nordboere. Emballasjen er også lekker og lett, og viser tydelig produktene. Alt som har med strøm og gjøre er merket med for eksempel Made for Iphone, Ipad eller Ipod. Det vil si at Apple gir garanti på produktene, sier Degenkolw.

Konseptet Razer Switchblade er en mikrodatamaskin med berøringsskjerm og et tastaturet med knapper som endrer farge, symbol og funksjon etter hva du spiller eller arbeider med.
Jess Degenkolw i Aurora og Roberta Fantoni i 1 Idea Italia med noen av Puro-produktene. I bakgrunnen de transparente forpakningene som kjennetegner merket.
Puro silikonetui for Iphone 4G, laget i et transparent og fleksibelt materiale som former seg til mobiltelefonen og skal gi full beskyttelse mot støt og riper. Pris: 150,-
Puro-etui for Iphone 4G kommer i en rekke farger, for å beskytte mot riper og støt, uten at telefonen blir for tykk. Tilgang til alle funksjoner på frontpanelet, hull for digitalkameraet og blitsen. Pris: 220,-
Puro Iphone 4G Glass-etui med skjermbeskytter, kommer i hvit og sort. Skal beskytte mot støt og riper og gi tilgang til alle knapper og porter. Eplelogoen vises gjennom vinduet på baksiden. Pris: 150,-
Til toppen