Maik Maagerø i NCMS med Parasound Halo P2, som kommer i salg før sommeren til 12.000 kroner.

NCMS mener Parasound girMYE FOR PENGENE

– Parasound gir veldig mye mer for pengene. Står det 2x75 watt på forsterkeren er det virkelig så mye effekt man får.

– Parasound er en av de viktigste merkene til NCMS sammen med Russound og Kimber Kable, sier Maik Maagerø i Norwegian Custom Media Solution (NCMS) når fagbladet Elektronikkbransjen møter ham på CES.

Han viser Parasounds nye tokanals forforsterker JC2BP.

– John Curls er mannen bak denne. Han er verdens beste elektronikkdesigner, og har også utviklet JC1 og JC3, sier Maagerø.

Parasound kommer også med CD-spilleren CD1 i Halo-serien. Denne bufrer innholdet på plata i hele 30 sekunder.

– Dette er en helt ny konstruksjon som er designet sammen med danske Holm Audio. De er blant de virkelig store gutta innen digital medielagring og CD-spillere. Bufringen til internminnet gjør at man unngår forstyrrelser, siden spilleren sjekker innholdet på plata i forkant. Prisen i Norge blir 35.000 kroner, sier Maagerø.

Parasound er eid av Richard Schram.

– Vi har arbeidet sammen med ham i over 20 år, nå har vi over 50 ulike produkter fra dem i sortimentet. En annen interessant serie er Zamp. Dette er installasjonsprodukter i halv rackbredde, men de kan også brukes frittstående, for eksempel på kjøkkenet eller soverom – og selvsagt i stua for dem som ønsker et kompakt anlegg med enestående lyd. Effektforsterkeren Zamp v.3 på 2x45 watt koster 4.000 kroner, preamplifieren Zpre 2 koster 4.000. I løpet av våren kommer CD-spilleren Zcd, til rundt 4.000 kroner. I tillegg består serien av blant annet en FM-radio (Ztuner) og en HDMI-switcher (Zhd). Disse selges hos vanlige stereobutikker og hos installasjonsforretninger, sier Maagerø.

JC 2 tokanals preamplifier er utviklet av John Curls.
Effektforsterkeren Zamp v.3 gir 2x45 watt. Pris: 4.000,-
Zpre2 er en tokanals preamplifier. Pris: 4.000,-
FM/AM-mottakeren Ztuner.
Til toppen