Nikon SB-910

Pressemelding fra Nikon 30. november 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon lanserer intelligent blits

Enda enklere å bruke, utvidet zoomkapasitet og tre belysningsmønstre. Det er stikkordene for den nye intelligente blitsen fra Nikon. Den nye TTL-blitsen Nikon SB-910 er arvtakeren til anerkjente SB-900, og er perfekt for enhver fotoentusiast som ønsker belysning med studiokvalitet.

SB-910 er rask, allsidig og kraftig. Et nyutviklet meny- og kontrollsystem åpner opp store muligheter, både med fotografering med blitsen montert på kameraet eller ved å bruke det trådløst.

– SB-900 har lenge vært sjefen i klassen. SB-910 tar nå over denne posisjonen med økt brukervennlighet, forbedret ergonomi og enda mer intuitiv kontroll, sier Jon Aasen, Product Specialist, i Nikon Norge.

Full lyskontroll

SB-910 er enkel å justere for å sikre presise blitseksponeringer og utfyllingslys i vanskelige lysforhold. Dette gjøres enkelt ved å vippe hodet opp til 90 eller ned til 7 grader. Hodet kan i tillegg justeres 180 grader til høyre eller venstre. Blitsen dekker et zoomområde på 17 til 200 mm og sikrer samtidig jevn lysfordeling. Et varmebeskyttende system kan programmeres for å varsle om overoppheting ved intens bruk.

Like pålitelig – mer intuitiv

SB-910 er selvsagt like pålitelig som sin forgjenger, men har mer intuitiv betjening. Menyene er tydeligere, og velgerhjulet har et spor som gjør at du kan føle at rett innstilling er valgt. Opplyste knapper gir bedre synlighet i mørket. Fargefiltrene er i hardplast, og derfor mer holdbare og enkle og montere.

SB-910 er en del av Nikon Creative Lighting System, og er enkel å sette opp i belysningsarrangementer med flere blitser. SB-910 har en veiledende pris på 3990,-.

Salgsstart er 15. desember 2011.

Spesifikasjoner

Til toppen