Nintendo 3DS Super Mario 3D Land

Pressemelding fra BErgala 25. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NINTENDO LANSERER TO NYE BUNDLER FØR JUL

Nå trenger du ikke å lete lenger etter den perfekte julegaven!

Mario-fans kan glede seg over at Nintendo lanserer SUPER MARIO 3D LAND™ sammen Nintendo 3DS i den nye fargen Ice White den 25. november, mens nintendogs-fans kan få gleden av Nintendo 3DS i den nye fargen Coral Pink sammen med spillet nintendogs™ + cats allerede den 18. november i år!

SUPER MARIO 3D LAND er fylt med nytt gameplay og splitter nye nivåer som har hentet inspirasjon fra både nyere Mario-titler i 3D som Super Mario Galaxy™ (Wii™) og klassiske sidescrollende Mario-titler som Super Mario Bros.™ 3 (NES™) og New Super Mario Bros.™ (Nintendo DS™). Opplev alt du elsker med Mario, men med nye tvister, eksklusivt på Nintendo 3DS!

Den populære Tanooki-drakten er tilbake og lar deg sveve i luften og angripe fiender med den søte halen, mens Boomerang Mario er utstyrt med blått skall og hjelm og kan sette fiendene ut av spill med en boomerang. Propeller Box lar Mario fly høyt og nå skjulte områder, mens kikkerter lar deg skifte til førstepersonsperspektiv og undersøke de fargerike landskapene. Ved å bruke den unike bevegelseskontrollen til Nintendo 3DS kan du flytte på synsfeltet i kikkerten og oppdage fiender, hindringer og skjulte gjenstander.

Vennligst besøk http://www.nintendo.no for mer informasjon om Nintendo 3DS, SUPER MARIO 3D LAND™ og nintendogs™ + cats

Til toppen