Nintendo Face Training

Pressemelding fra Nintendo 26. juli 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

– Har du følt deg litt stresset i det siste? Nå kan du styrke og løse opp seks forskjellige områder i ansiktet ditt gjennom enkle, daglige øvelser med Face Training: Facial exercises to strengthen and relax from Fumiko Inudo som lanses i Europa eksklusivt til Nintendo DSi og Nintendo DSi XL den 24. september 2010.

Spillserien Dr. Kawashima's Brain Training til Nintendo DS hjalp deg med å trimme dine små grå, på samme måte vil Face Training hjelpe deg med å trene spesifikke områder i ansiktet ditt gjennom en rekke enkle øvelser. Alle øvelsene har blitt skapt i samarbeid med Fumiko Inudo, en japansk skjønnhetsekspert som har spesialisert seg på musklene som styrer ansiktsuttrykkene våre.

Sikt deg inn på okularmuskelen med en øyeøvelse som kan hjelpe deg å slappe av rundt øynene. Eller prøv å fokuser på andre typer ansikts- og nakkemuskler, slik som  kinn-området Zygomaticus Major, munn-området Orbicularis Oris eller nakkemuskelen Trapezius bare for å nevne et par, som alle vil gi deg en frisk og behagelig følelse i ansiktet!

Å komme seg i gang er enklere og raskere enn å ta på seg sminke om morgenen! Sett Nintendo DSi eller Nintendo DSi XL på det medfølgende stativet, og det indre kameraet vil vise et speilbilde av deg mens du utfører øvelsene. Verten i spillet, Miles, vil vise øvelsene på skjermen til venstre sammen med en vokal forklaring. Du kan enkelt velge mellom en rekke ansiktsøvelser og treningssesjoner som fokuserer på seks forskjellige ansiktsområder - øyne, kinn, nese, munn, kjeve og nakke - for å finne den perfekte treningen for deg.

Kameraet til Nintendo DSi merker bevegelsene dine under øvelsene. Du kan til og med ta et bilde, og Miles vil komme med tips til øvelsen. Du kan daglig sjekke framgangen din med den lettilgjengelige kalenderfunksjonen. Totalt finnes det over 15 forskjellige instruerte øvelser som alle kan hjelpe deg med å bevare et ansikt som oser av livskraft og uttrykk.

Bonusfunksjonene inneholder unike speilvinkler å eksperimentere med slik at du kan se på ansiktet ditt fra forskjellige synsvinkler og perspektiver, noe som ikke er mulig med et vanlig speil.

Gjenoppliv ansiktet ditt med Face Training: Facial exercises to strengthen and relax from Fumiko Inudo som lanseres eksklusivt til Nintendo DSi og Nintendo DSi XL i Europa den 24. september 2010.

Til toppen