Odd-Inge Haagensen i NebyHifiConcept AS med største og minste Geneva; XXL og XS. Foto: Stian Sønsteng

NY XS OG XXL FRA GENEVA

– Geneva kommer med en liten reiseradio/vekkerklokke med navnet XS. Storebror XXL blir mindre samtidig som den inneholder mer.

Det sier Odd-Inge Haagensen i NebyHifiConcept AS, som har agentur på Geneva i Norge.

Geneva XS ser ut som en gammel barbermaskineske, eller et gammelt klokkeetui. Den inneholder en oppladbar FM-radio og blåtann, slik at man kan strømme musikk fra andre enheter til radioen.

– Dermed kan man også bruke den som en internettradio i kombinasjon med smartTelefon, sier Haagensen.

Prisen blir rundt 1.600 kroner når den kommer i butikkene før jul i tre ulike farger; sort, rød og hvit.

– Hvem kjøper denne?

TV-benk med lyd

– De som reiser en del og setter pris på å ha med seg god lyd. Lyden er fabelaktig i forhold til størrelsen, sier Haagensen.

Med denne nye radioen består Geneva-serien av XS, S, M, L, XL og XXL. Sistnevnte er et TV-møbel og kommer i ny og mindre versjon.

– Den er mye nettere og passer dagens 55-tommers TVer. Den inneholder en åttetommers subbass, internettradio, Apples Airplay og base for Apple-produkter, og man har mulighet til å plassere en TV-mottaker og BD-spiller i møbelet. Nye XXL er mye nettere og inneholder mye mer for mindre penger, og lyden skal ikke stå noe tilbake for den gamle, sier Haagensen.

Nye XXL vil koste rundt 22.000 kroner, forgjengeren kostet 30.000 kroner.

Geneva er sveitsisk selskap. Svenske Jan Erik Lundberg står bak selskapet, og utvikler produktene i Sveits. Produksjonen foregår i Østen. Neste år avslører Haagensen at Geneva har planer om å lansere en verdensradio.

– Hva betyr Geneva for NebyHifiConcept?

– Veldig mye. Dette er sammen med Tivoli et av de største agenturene våre, sier Haagensen.

Til toppen