Fra venstre Lars Pedersen fra Target, Ole Anton Bieltvedt fra Enox og Ole Jonny Martinsen fra Target viser lydsystemet Cinema Box VI som har innebygd forsterker på 220 watt RMS og gir kunstig omgivelseslyd basert på 5.1-systemet. Kabinettet har cirka samme bredde som en 42-tommer flat-TV.

NYTELSE OG TRYGGHET

– Slagordet vårt er "Enjoy life". Det betyr at produktene våre skal hjelpe deg til å nyte livet og skape trygghet.

Det sier norsk-islandske Ole Anton Bieltvedt, leder for firmaet Enox.world som er en av Targets underleverandører.

– Produktene våre omfatter i første rekke sikkerhetsutstyr og lydutstyr, sier Bieltvedt.

Enox.world har kontor i Hamburg. Her foregår forskning og utvikling av spesifikasjoner for produktene firmaet kjøper inn og leverer videre til blant annet Target i Fredrikstad. Firmaet lager også noen produkter selv.

Digital bildeoverføring

Et av de aktuelle sikkerhetsproduktene fra Enox som ble vist på IFA er Baby Watch Superior. Det er et kamerasystem basert på digital bildeoverføring. Bieltvedt forteller at firmaet har tatt patent på konstruksjonen og at den dermed er beskyttet på verdensbasis.

– Så vidt vi vet er kameraene våre de eneste som inneholder denne teknologien for digital overføring av lyd og bilde. Det gjør at signalene fra kameraene er langt bedre beskyttet mot uønsket påvirkning av elektronisk støy enn kameraer med analog overføring.

I tillegg viste firmaet lydutstyr, i første rekke en lydplanke med aktivt høyttalersystem og kunstig omgivelseslyd.

Fagbladet Elektronikkbransjen nr.8/2008

Les også:

Rager innen radio

Folket kjenner Finlux

Enox-leder Ole Anton Bieltvedt viser noen av trygghetsproduktene fra firmaet. Dette kalles Baby Watch Superior og er som navnet sier et overvåkningssystem beregnet for barnepass. Videooverføringen er basert på digital teknologi, som er langt mindre påvirkelig av uønskede forstyrrelser enn analog overføring.
Til toppen